TAJNU O PORODICI KARDAŠIJAN ODNEO U GROB: Kris Džener prevarila supruga sa sportistom, pa mu rodila Kloi?!

Autor:

Zabava

11.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večno će ostati misterija da li je on zapravo otac Kloi Kradašijan.

TAJNU O PORODICI KARDAŠIJAN ODNEO U GROB: Kris Džener prevarila supruga sa sportistom, pa mu rodila Kloi?!

Foto: Tanjug/AP, Credit: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedan od najpoznatijih NFL igrača, Ou Džej Simpson, preminuo je u 76. godini nakon duge borbe sa rakom. Simpson je obeležio istoriju kako po svojim sportskim dostignućima, tako i po čuvenom suđenju za dvostruko ubistvo njegove bivše supruge Nikol Braun Simpson i njenog prijatelja Rona Goldmana. Ovo suđenje je privuklo ogromnu pažnju medija i javnosti, a Simpsona je na sudu branio Robert Kardašijan, što je dodatno doprinelo medijskoj senzaciji.

Ou Džej Simpson postao je simbol zlikovca u SAD, iako je prvobitno oslobođen svih optužbi za ubistvo. O njemu je čak napravljena i čuvena serija "American Crime Story", čija je prva sezona nosila naziv "The People VS O. J. Simpson". Ova serija je dodatno produbila interesovanje za slučaj i Simpsonov život, postavši izuzetno popularna među gledaocima.

Republika

Foto: Credit: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

 

Tokom suđenja, mnogi mediji su spekulisali o Simpsonovom odnosu sa Kris Džener, a član porodice Kardašijan, Robert Kardašijan, stao je uz Simpsona tvrdeći da je njegov prijatelj nevin. Ovo je izazvalo dodatnu pažnju javnosti, posebno zbog veze između Kardašijana i Dženerove. Nakon što je prvobitno oslobođen optužbi za ubistvo, Simpson je kasnije bio osuđen za oružanu pljačku i kidnapovanje u Las Vegasu, što je dodatno komplikovalo njegovu javnu percepciju.

Tada su krenuli i medijski naslovi o tome da je Kris Džener zapravo prevarila supruga sa Ou Džejem, a da je Kloi Kardašijan zapravo njegova ćerka – jer jedina ne liči na ostale Kardašijan sestre. 

Iako je Simpson proveo 11 godina u NFL ligi, njegov život je zauvek obeležen čuvenim suđenjem. Nakon izlaska iz zatvora 2017. godine, Simpson je vodio mirniji život, ali je njegova javna slika ostala kontroverzna. Smrt legendarnog NFL igrača i centralna figura suđenja za ubistvo Nikol Braun Simpson i Rona Goldmana, predstavlja kraj jedne turbulentne i dramatične životne priče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading