POZNATA GLUMICA OBAVILA RITUAL NA SVOM VENČANJU: Tajno ušla u CRKVU sa ljudskim SRCIMA, morbidne scene užasnule javnost (FOTO)

Autor:

Zabava

03.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost se zgrozila kada je na venčanju videla ljudska srca u tanjirima!

POZNATA GLUMICA OBAVILA RITUAL NA SVOM VENČANJU: Tajno ušla u CRKVU sa ljudskim SRCIMA, morbidne scene užasnule javnost (FOTO)

Foto: instagram.com/anyataylorjoy

Anja Tejlor-Džoj, poznata glumica koja je nedavno osvojila srca publike ulogom u Netfliksovoj seriji "Damin gambit", iznenadila je javnost kada je nedavno prvi put javno potvrdila svoj brak sa Malkolmom Makrejom. Ona je otkrila da su se venčali u tajnosti pre dve godine, a ova romantična tajna je konačno ugledala svetlost dana.

Naime, na društvenoj mreži Instagram, Anja je podelila nekoliko analognih fotografija sa venčanja, međutim, ono što je možda najviše privuklo pažnju jeste detalj sa ceremonije - kolači u obliku ljudskog srca, koji su zgrozili zabezeknutu javnost.

- Pre dve godine, 1. aprila, tajno sam se udala za svog najboljeg prijatelja u Nju Orleansu. Čarolija tog dana utkana je u svaku ćeliju mog bića, zauvek - napisala je čuvena glumica, a iako je pristigla lavina čestitki srećnom paru, prednjačili su oni koji su mišljenja da su na morbidan način hteli da budu zanimljivi.

Republika

Foto: instagram.com/anyataylorjoy

Kolači u obliku ljudskog srca na venčanju poznate glumice

Inače, Tejlor-Džoj je na sebi imala predivnu venčanicu sa izvezenim pticama, koju potpisuje modna kuća Dior. Svadbenom slavlju prisustvovala je i njena prijateljica, čuvena manekenka Kara Delevinj.

Republika

Foto: instagram.com/anyataylorjoy

Anja Tejlor-Džoj sa manekenkom Karom Delavinj

Podsećanja radi, ono što je posebno zanimljivo u vezi Anje i Malkolma jeste činjenica da su uspeli da održe zdravu vezu uprkos udaljenosti. Naime, glumica uglavnom živi u Londonu, dok Malkolm, koji takođe glumi i svira u bendu, živi u SAD. U intervjuu za britanski Vogue, Anja je otkrila da je njihov odnos pun razumevanja i podrške, te da su uspeli da pronađu ravnotežu uprkos udaljenosti.

- Svakodnevne aktivnosti su s njim pune radosti. Volim da idem s njim na benzinsku i natočim gorivo - istakla je mlada glumica, pokazujući da je i u najmanjim stvarima pronalazila sreću sa svojim suprugom.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Anja Tejlor-Džoj

Anja Tejlor-Džoj brzo je postala jedna od najtraženijih glumica u Holivudu nakon uloge šahistkinje Bet Harmon u seriji "Damin gambit", za koju je osvojila Zlatni globus za najbolju glumicu i nagradu Udruženja filmskih glumaca. Pored toga, Anja se može pohvaliti i nominacijom za Zlatni globus za ulogu u crnoj komediji "Meni", kao i glavnom ulogom u predstojećem akcionom blokbasteru "Furiosa", prethodniku filma "Mad Max" iz 2015. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading