BRUTALNO KAMENOVAN POZNATI GLUMAC: Policija odmah reagovala zbog stravičnog NAPADA nasred ulice!

Autor:

Zabava

01.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga odmah pokrenuta!

BRUTALNO KAMENOVAN POZNATI GLUMAC: Policija odmah reagovala zbog stravičnog NAPADA nasred ulice!

Foto: Tanjug/AP, Profimedia, Shutterstock

Glumac Majkl Stalbarg, poznat po filmu "Skrivena ljubav" i TV seriji "Carstvo poroka", postao je žrtva napada u nedelju uveče dok se nalazio u Njujorku. Prema izveštaju policije, oko 19:45 časova po lokalnom vremenu, policija je reagovala na poziv o napadu u toku u blizini rezervoara u Central Parku, gde su pronašli muškarca od 55 godina koji je "pogođen u glavu nepoznatim objektom".

- Preliminarna istraga je utvrdila da je 27-godišnji muškarac bacio kamen, pogodivši žrtvu u zadnji deo vrata, prouzrokujući povredu - saopštilo je njujorško odeljenje policije putem mejla za CNN u ponedeljak.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Majkl Stalbarg brutalno napadnut

- Žrtva je potom sustigla 27-godišnjeg muškarca na ulici, gde su uniformisani policajci bez daljih incidenata priveli počionioca. Žrtva je odbila medicinsku pomoć na licu mesta - dodala je njujorška policija, a zvaničnik iz pravosuđa potvrdio je da je Stalbarg bio žrtva napada kamenom.

Inače, poznati glumac ima skoro 60 uloga, uključujući filmove poput "Oblik vode", koji je osvojio Oskara za najbolji film 2018. godine, "Dolazak" iz 2016, kao i seriju "Transparent". Takođe je tumačio lik Arnolda Rotštajna u prve četiri sezone HBO serije "Carstvo poroka". Njegovi nastupi su često bili pohvaljeni od strane kritike i publika ga smatra jednim od talentovanijih i svestranijih glumaca svoje generacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading