MIS VENECUELE PREMINULA U 24-OJ GODINI: Otišla na OPERACIJU LICA, a onda se sve završilo TRAGIČNO (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminula kraljica lepote.

MIS VENECUELE PREMINULA U 24-OJ GODINI: Otišla na OPERACIJU LICA,  a onda se sve završilo TRAGIČNO (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.thesun.co.uk/health/27256372/beauty-queen-wilevis-brito-dies-surgery/

Manekenka Vilevis Brito (24), koja se takmičila na izboru za Mis Venecuele, umrla je 8. aprila nakon procedure za popravku "male kvržice" na gornjoj usni. Brito, koja je takođe bila student prava i novinarka, podvrgnuta je oralnoj i maksilofacijalnoj hirurgiji u bolnici u glavnom gradu Venecuele, Karakasu, gde je živela.

Lečenje obično uključuje rekonstruktivnu hirurgiju lica, usta, vilice, glave i vrata zbog abnormalnosti ili traume.

- Operirasala je vilicu zbog istrošenosti maksilofacijala i male kvržice koja se stvorila na vrhu njene usne. Da bi izbegla buduće komplikacije, odlučila se na operaciju. Ne zbog kozmetike ili lepote, već zbog zdravlja. Činilo se da je bila dobro posle operacije, ali onda su počele komplikacije - rekao je njen prijatelj.

Istraga o njenoj smrti je u toku, a uzrok smrti još nije poznat.

Brito, koja je imala desetine hiljada pratilaca na društvenim mrežama, od malih nogu gradila je karijeru modela i takmičila se na brojnim takmičenjima lepote. Pridružila se Cerinel Fashion Academi u La Guairi u Venecueli sa osam godina. Osim što je radila kao model, Brito je studirala pravo na Centralnom univerzitetu Venecuele pre nego što je prešla u medije. Takođe je nekoliko godina radila kao TV voditeljka za America Tucuman i A24 u Argentini. Mlada manekenka imala je titutlu Latin Fashion Vargas 2013. i Great Model of the Pacific sledeće godine. Učestvovala je na izboru za Mis Venecule i osvojila je titulu Kraljice sportova La Guaire 2023.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading