DONOSE OSMEHE I RADOST! Mladi fudbaleri Zvezde obradovali navijače!

Autor:

Sport

11.04.2024

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mališani oduševljeni.

DONOSE OSMEHE I RADOST! Mladi fudbaleri Zvezde obradovali navijače!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde donose osmehe na lica mališana i van terena. Nakon utakmice četvrtfinala Kupa Srbije, mladi fudbaleri srpskog šampiona su se odmah uputili ka tribinama, kako bi obradovali malene zvezdaše poklonima.

Prethodno su crveno-beli rutinski i ubedljivo sa 3:0 savladali drugoligaša Vršac i plasirali se u polufinale najmasovnijeg takmičenja. Na tom meču, trener branioca pehara Vladan Milojević pružio je priliku na terenu brojnim budućim asovima Zvezde. Od početka su igrali Mimović, Radojević, Sremčević, a u nastavku su nastupili još i Maksimović i Milosavljević. Upravo oni su otrčali da podele radost sa navijačima na tribinama koje su, inače, za one do 14 godina bile besplatno otvorene na pomenutom meču.

 

 

- To su trenuci koji su iznad svih golova i pobede, trenuci koji pokazuju da je srce našeg kluba veliko koliko i naša ljubav prema njemu. Ali priča se nastavlja - u nedelju nas očekuje susret protiv Železničara iz Pančeva. Pozivamo sve navijače da se pridružimo našoj porodici i u nedelju od 17 časova. Neka naš stadion bude ispunjen ljubavlju, podrškom i zajednici. Bodri Zvezdu do duple krune - poručili su s Marakane.

Naredni rival Zvezde u Kupu biće poznat nakon žreba 16. aprila u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije. Potencijalni protivnici su Partizan, Radnički 1923 i Vojvodina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading