POKRENUTA ISTRAGA PROTIV SILVESTERA STALONEA! Glumac na meti ozbiljnih optužbi!

Autor:

Zabava

10.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni Roki se suočava sa optužbama da je vređao saradnike na osnovu fizičkog izgleda.

POKRENUTA ISTRAGA PROTIV SILVESTERA STALONEA! Glumac na meti ozbiljnih optužbi!

Foto: instagram.com

instagram.com

Slavni glumac Silvester Stalone suočava se s ozbiljnim optužbama da je omalovažavao i vređao kolege glumce. Navodno, on se svojim kolegama rugao i upućivao im raznorazne prozivke na račun fizičkog izgleda. 

Kako piše CNN, Paramount istražuje tvrdnje da je čuveni Roki navodno bio neprijatan prema kolegama sa seta na snimaju serije "Kralj Talse". Studio istražuje tvrdnje koje su se prvi put pojavile na društvenim mrežama u kojima je glumac optužen da je neke statiste na snimanju televizijske serije nazivao "ružnima", "bačvom masti" i "debelim likom sa štapom", tvrde dva izvora bliska seriji.

- Dovedite lepe mlade devojke da budu oko mene - navodno je rekao Stalone reditelju serije "Kralj Talse", kako je napisano u objavi na društvenim mrežama.

Navodno, sve tvrdnje o optužbama i objave potekle su iz Fejsbuk grupe o iskustvima glumaca na snimanju pomenute serije, a dospeli su u javnost kada ih je na mreži X podelila televizijska scenaristkinja Džuli Benson.

Iako ona ne radi na seriji "Kralj Talse", Benson je rekla da je za optužbe saznala od prijatelja koji radi kao statista u seriji. Ona je, takođe, izjavila da je agent za statiste Rouz Lok dala otkaz zbog gnusnih komentara Silvestera Stalonea. 

- Dala sam ostavku zbog očito toksičnog okruženja u kojem mi nije bilo prijatno, kao ni drugim umetnicima - navodno je napisala Lok.

Objava na fejsbuku na službenoj stranici Catrett Locke Casting potvrdila je da je Rouz Lok "odlučila da se rastane" od serije "Kralj Talse", iako u objavi nije npreciziran razlog.

Cela stvar se sada istražuje kroz intervjue s glumcima i ekipom dok se snimanje druge sezone serije neometano nastavlja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading