ŠOK DETALJ O RASKIDU ŠAKIRE I PIKEA: U frižideru se nalazio KLJUČNI DOKAZ prevare?!

Autor:

Zabava

19.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šakira progovorila o raskidu sa Pikeom.

ŠOK DETALJ O RASKIDU ŠAKIRE I PIKEA: U frižideru se nalazio KLJUČNI DOKAZ prevare?!

Foto: instagram.com/shakira

Pevačica Šakira nedavno je demantovala glasine o tome da je raskinula dugu vezu sa fudbalerom Đerarom Pikeom zbog tegle džema od jagode. Ovaj neobičan detalj privukao je pažnju javnosti, ali Šakira je jasno istakla da to nije istina.

Nakon 11 godina veze, Šakira i Pike su okončali svoju emotivnu vezu, ali je pevačica naglasila da razlog nije bila tegla džema. Par ima dvoje dece i javno su objavili raskid u junu 2022. godine. Nakon raskida, Pike se počeo viđati s Klarom Čijom Marti, dok je Šakira objavila pesmu i spot „Te Felicito” s Rauvom Alehandrom, što je dodatno podgrejalo spekulacije o razlozima njihovog raskida.

Foto: Instagram.com

Šakira i Pike

 


Spekulacije o tome kako je Šakira saznala za vezu Pikea i Marti dobile su novi zamah kada je pevačica u jednom intervjuu spomenula da je pogledala u frižider "kako bi pronašla istinu". Ovaj neobičan detalj dodatno je uzburkao javnost, a španski TV program preneo je teoriju da je Šakira saznala za neveru kada je primetila da joj nedostaje omiljeni džem od jagode, koji nisu voleli ni Pike ni njihovo dvoje dece.

U intervjuu za The Sunday Times, Šakira je istakla da je ljubav bila njen prioritet, te da je bila spremna da žrtvuje karijeru kako bi podržala Pikea u njegovoj fudbalskoj karijeri. Ova izjava dodatno je osvetlila njihov odnos i stav pevačice prema ljubavi i odanosti.

Foto: Instagram.com

Šakira i Pike

 


Šakira je najavila svoj novi album na španskom jeziku pod nazivom „Las Mujeres Ya No Lloran”, koji će biti objavljen u petak. Pevačica je istakla da ovaj album predstavlja transformaciju emotivnog bola u kreativnost, te da će se na njemu ogledati njena frustracija, ljutnja i osetljivost. Fanovi širom sveta s nestrpljenjem očekuju ovaj muzički poduhvat, koji će svakako dodatno obogatiti Šakirinu već bogatu karijeru.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading