MIMI MERCEDEZ NE ŠTEDI MARIJU ŠERIFOVIĆ! Ponovo udarila na pobednicu "Evrovizije", pa donela ŠOK-ODLUKU! (VIDEO)

Autor: O. B. / B. P. M.

Zabava

19.03.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reperka će sledeće godine pokušati da predstavlja našu zemlju na "Evroviziji"!

Popularna reperka Mimi Merdedez pojavila se sinoć na promociji albuma "Lavina", koji je izdala pevačica Nikolija Jovanović, a za okupljene medije, među kojima je bila i ekipa portala Republika, otkrila je koja joj je pesma omiljena.

- Nikolija najbolje uspeva da održi prepoznatljivi fazon, koji je ona unela, a da menja tu muzičku podlogu. Instrumentali su na nekom najvišem evropskom niovu, mnogo mi se sviđa, sve zvuči prekul. Prvo mi je bila "Testo" omiljena, sada je svima, onda sam se odlučila za baladu "Pravo za grešku". "Emotivno" mi je onako dobar narodnjak, baš kako volim. Tu se radi o greškama, ja uvek pravim greške, sigurno sam i danas, ali pošto se radi o ljubavnim greškama, tu grešim nepogrešivo - rekla je Mimi, pa otkrila da li bi ponovo uradila duet sa nekim folkerom:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Mimi Mercedez sa Nikolijom

- Radila sam sa Stojom, ne treba mi niko više - poručila je reperka, pa dodala:

- Najbolja saradnja koju sam imala je sa Karleušom, tekst koji sam pisala za nju i Devita, baš mi je bilo prelepo... - dodala je ona.

Mimi se osvrnula i na njen tvit, koji je digao veliku prašinu u javnosti. Naime, ona je tokom takmičenja "Pesma za Evroviziju" udarila na članove stručnog žirija zbog Anđele Ignjatović Breksvice.

- Nisam prozvala Sajsi i Mariju, prozvala sam Mariju. Nisam se čula sa njom, ali sam se videla sa Sajsi. Koga zanima šta je pisalo, neka ide na moj Tviter, genijalan mi je nalog. Ima mnogo zabavnih tvitova. Mariju nisam nikad upoznala, samo mi je bio bezveze taj potez. Ja sam jedna "neutralna veličina". Ja bih isto poslala Teya Doru... Ali kako se zahuktalo sve oko jednog tvita, moraću ja sledeće godine na "Evroviziju" - istakla je Mimi.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Mimi Mercedez nije štedela Mariju Šerivović

Mimi je rekla i da bi volela da nastupa sa Vesnom Vukelić Vendi na Šabačkom vašaru, a ceo intervju možete pogledati na početku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading