BIO JE NAŠ NAJPOPULARNIJI REPER, PA NESTAO SA SCENE: Otkrio šta mu se desilo, pa priznao koja Nikolijina pesma ga je UNIŠTILA! (VIDEO)

Autor: O. B. / B. P. M.

Zabava

19.03.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cvija došao da podrži svoju koleginicu i prijateljicu Nikoliju, pa otvorio dušu!

Popularna pevačica Nikolija Jovanović sinoć je organizovala promociju svog novog albuma "Lavina", na kojoj je okupila kolege i prijatelje, među kojima se našao i jedan od naših najpoznatijih repera Stefan Cvijović, poznatiji kao Cvija. Reper nam je otkrio kako mu se dopao Nikolijin novi album.

- Strava, baš sam rekao Niki da me je neočekivano "Lavina" pogodila, nešto je totalno drugačije. To treba da bude pečat na ovom albumu, donosi neki zvuk - istakao je on, pa otkrio da li je učestvovao u stvaranju albuma:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Cvija je sinoć došao u besnoj mašini

- Nisam banjavao u studio, ali sam tražio da čujem pesme, prebacujemo se Relja i ja u drugi studio, ali sam na neki način učestvovao u stvaranjuu. Mnogi mi fali taj neki period od pre 12 godina, kad snimiš pesmu i odmah izbačiš na Jutjub, to odmah izađe, to je nekako iskrenije, ali vreme se promenilo... Sada je sve brzo, moraš da "prerazmišljaš" - rekao je Cvija, pa otkrio zašto se povukao iz javnosti.

- Mislim da posle 15 godina turbulentne muzike i svega toga, više volim da odmaram i da me ne bude. Ali ništa loše, ništa hejterski nastrojeno - istakao je Cvijović, pa otkrio da li i on uskoro planira da objavi neki album.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Cvija ne planira da izbaci album u skorije vreme

- Trenutno nisam u tom "vajbu", možda se bavim drugačijim poslovima, što ne znači da neće doći vreme... - poručio je, između ostalog, Cvijović.

Ceo intervju pogledajte na početku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading