NE BIH UMEO DA JOJ NAPIŠEM PESMU: Relja progovorio o saradnji sa Vesnom Zmijanac! (VIDEO)

Autor: O. B. / A. N.

Zabava

18.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper ne krije koliko je ponosan na svoju lepšu polovinu!

Poznata pevačica Nikolija Jovanović večeras je organizovala promociju svog novog albuma "Lavina" u Beogradu, okupivši brojne kolege i prijatelje. Ekipa portala Republika nalazi se na licu mesta i prenosimo vam sve detalje događaja. 

Njen suprug, pevač Relja Popović, pratio ju je u opuštenijoj varijanti, a pred našim kamerama govorio je o njenom albumu, ali i pesmu koju je Vesna Zmijanac izrazila želju da joj napiše. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikolija i Relja Popović

- Lepo sam se osetio kada sam video Nikoliju u tome. To je bila moja ideja, a najveću radost u meni je probudilo to što je prva u trendingu. Beskrajno sam ponosan na nju - govorio je Relja, pa nastavio:

- Pored Vesne i moj brat se rasplakao kada je čuo pesmu "Sve si znala". To je numera koja je, otkad radim solo", najbrže napisana. Nikoliji sam posvetio stih koji se nalazi u kompoziciji koju sam za drugog stvarao. Rekao sam joj da ja mislim da ne umem da napišem pesmu tog žanra, ali ako je spremna, ja ću je uraditi

Na početku teksta možete pogledati ceo Reljin intervju. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikolija i Relja Popović

Inače, Nikolija je takođe pred našim kamerama izjavila kako njihovim ćerkicama ne pušta njihove pesme, ali i progovorila o zdravlju svoje majke. 

- Ćerkicama ne puštam našu muziku jer muzika koju izvodimo nije dečija. Nisu to pesme koje treba puštati deci. Vesna je odlično. Nastupa mnogo! Kritikujem je zbog toga. Pevanje nju čini srećnom i živom. To je njen život. Otac je na prvo slušanje rekao "čista desetka".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading