PONOSNA NIKOLIJA ZABLISTALA PORED RELJE: Održana premijera filma "Videoteka" - Popovića podržali čuveni REPER i glumačka ekipa! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

28.02.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Relja Popović glumi u ostvarenju mladog režisera Luke Bursać!

PONOSNA NIKOLIJA ZABLISTALA PORED RELJE: Održana premijera filma "Videoteka" - Popovića podržali čuveni REPER i glumačka ekipa! (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikolija i Relja

Večeras je na 52. FEST-u održana premijera filma "Videoteka" u prisustvu glumačke i autorske ekipe, u kome glavnu ulogu tumači popularni reper Relja Popović, koji se već oprobao u glumi u "Paradi" i seriji "Besa". 

Relja je na premijeru filma stigao sa svojom suprugom, popularnom pevačicom Nikolijom Jovanović, kao i sa svojim prijateljem, reperom Stefanom Cvijovićem Cvijom. Relju je podržao i rođeni brat, Miša Popović. Osim njih, na premijeru su stigli glumci Igor Benčina, Miona Marković, Iva Ilinčić, Mina Sovtić, Vahid Džanković, Ana Pindović i mnogi drugi...

Film je režirao mladi Luka Bursać i  predstavlja omnibus od četiri priče. Nakon neuspele pljačke, lokalni bandit pronalazi utočište u napuštenom video-klubu. Primoran da tu provede noć, odlučuje da pogleda tri filma koja će ga odvesti u čudesne svetove ispunjene herojima, zlikovcima i magijom. Uloge tumače još Igor Benčina, Tamara Isailović, Zoran Cvijanović, Miloš Miki Trifunović, Miona Marković, Petar Zekavica, Miloš Samolov, Jovana Belović, Jovan Jovanović, Vahid Džanković i drugi.

Relja nam je nedavno otkrio kako se snašao ulozi.

- Njegova polazna tačka je slična mojoj. On dolazi iz nekih skromnih uslova života, polusiromaštva, ali na drugačiji način od mog životnog puta se opredeljuje za stvari koje će raditi, a posle i za neke izbore koje će praviti. Meni su bile zanimljive dve stvari, a to je da se vratim u taj svet iz kog sam krenuo, da ga ponovo osetim, a sa druge strane da ispitujem kakve bi posledice bile da sam na tom svom putu donosio neke drugačije odluke. To je neka bazična stvar koja me je inspirisala kad sam gradio lik iako se nikad ne vodim time da gradim lik nego se u sebi preispitujem da li bih ja da sam se našao tad u tom vremenu i tim okolnostima tako radio i da kopam po sebi - priča poznati reper.

Republika

Foto: Foto Dušan Milenković

Relja Popović

Zbog uloge u "Videoteci" je izbova kopao po svom životu, a da bi što vernije dočarao svog junaka zaposlio se u restoranu brze hrane.

- Nije bilo previše emocija, više mi je bio zadatak da se istinito vratim u taj period kad nisam imao i kad sam bio samo neki klinac koji želi nešto više. Znao sam da to ne mogu da uradim ako se na neki način ne pribliržim tom svetu tako da sam se zaposlio u jednom restoranu brze hrane. Bio je to postkorona period, pa sam imao masku i kačket i mnogu me nisu ni prepoznavali. Sve to da bih osetio kako taj svet diše jer sam se s vremenom udaljio od svega toga, a nisam želeo da sa distance govorim o nečemu nego da prosto usvojim i da to onda mogu da donesem istinito - otkriva Relja, koji nam kaže da se njegov junak nalazi pred velikim iskušenjem da li da pristane na neku ponudu koja mu u tom trenutku zvuči nestvarno, ali i uliva mu određeni strah.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading