SESTRA JELISAVETE ORAŠANIN SE JAVNO OBRATILA TEODOSIĆU: Njena izjava izazvala totalnu pometnju - sada je sve jasno!

Autor:

Zabava

19.03.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Jelisavete Orašanin se javno oglasila, pa poslala poruku Teodosiću.

SESTRA JELISAVETE ORAŠANIN SE JAVNO OBRATILA TEODOSIĆU: Njena izjava izazvala totalnu pometnju - sada je sve jasno!

Foto: Instagram/jagodenamagli

Vest o navodnom razvodu poznatog srpskog košarkaša Miloša Teodosića i glumice Jelisavete Orašanin odjeknula je kao bomba u domaćim medijima. Međutim, kako je Republika saznala i pisala, to nije istina, što je potvrdila i Jelisavetina sestra, koja se oglasila i javno obratila Teodosiću.

Sestra Jelisavete Orašanin, Milica, putem društvenih mreža uputila je dirljivu poruku svom zetu povodom njegovog 37. rođendana. Ova gesta privukla je pažnju javnosti i izazvala brojne komentare. Retko su delili detalje o svom privatnom životu, pa je ovo javno obraćanje izazvalo veliku pažnju.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Milica Orašanin

 

Na svom Instagram profilu, Jelisaveta je nedavno objavila fotografiju iz teretane, pokazujući da je fizički i mentalno u formi. Na slici se vidi kako se dobro zabavlja sa prijateljima tokom treninga, ističući da ne mari za gradske priče i negativne komentare. Ovo jasno pokazuje njenu snažnu ličnost i stav da se ne obazire na tračeve.

Jelisaveta i Miloš su svoju ljubav započeli 2016. godine, a brak su upriličili nakon svega četiri meseca veze. Njihova svadba održana je u jednom prestižnom beogradskom restoranu i bila je organizovana po uzoru na holivudske bajke. Ovaj par je svoju romantičnu priču izgradio ne obazirući se na zle jezike, a njihov brak je blistao ljubavlju i srećom.

Iako su javne ličnosti, Jelisaveta i Miloš su uvek naglašavali važnost privatnosti. Teodosić je ranije izjavio da razume interesovanje medija, ali isto tako naglasio da će poštovati njihovu privatnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading