NAŠA PEVAČICA KRIJE DEČKA KAO ZMIJA NOGE! Planira da se UDA za njega, a još ga nije pokazala: Talentovan je za više stvari... (VIDEO)

Autor: O. B. / B. P. M.

Zabava

19.03.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica iznenadila novim izgledom, pa priznala zbog čega krije dečka!

Talentovana mlada pevačica Anđela Vujović, poznatija kao Angellina, pojavila se sinoć na promociji koju je njena koleginica Nikolija Jovanović organizovala povodom promocije albuma "Lavina". Pevačica se pojavila sa novom frizurom, pa otkrila da li je je skratila kosu zbog neke velike promene u životu.

- Ovo je nova forica. Nisam skratila kosu zbog problema, ja sve obrnuto radim u životu. Srećna sam i zadovoljna, tako je - priznala je Angellina, a potom otkrila kad će pokazati svog novog dečka:

- Kad se udam (smeh). Zovem vas na svadbu. Mogu samo da kažem da je talentovan, eto... Svašta nešto... Za svašta stvarno, multitalentovan - ispričala je pevačica.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Angellina na Nikolijinoj promociji

Angellina je otkrila da li joj se dopada Nikolijin novi album i da li publika može da očekuje saradnju.

- Mnogo mi se sviđa Nikolijin album, ostala je svoja, dodala nešto novo. Baš mi je zanimljiv album, ceo dan sam ga slušala, sad ćemo tamo da đuskamo. Biće nekad duet, ne mora sve odmah. Što da ne, mislim da bi bio zanimljiv spoj - rekla je mlada pevačica, pa priznala kakvi su Nikolija i Relja Popović privatno:

- Oni su strava, super ljudi, normalci, vole ovaj posao, rade ga od srca, trude se. Baš zdrava priča - rekla je, između ostalog, Angellina.

Angellina je otkrila i šta misli po Teya Dori, koja će nas ove godine predstavljati na "Evroviziji", a ceo intervju možete pogledati na početku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading