SLOBA RADANOVIĆ TRAŽI PEVAČICU: Otkriveno šta se dešava u njegovoj VILI, supruga Jelena ŠOKIRALA izjavom!

Autor:

Zabava

19.03.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od sledeće srede, 27. marta 2023. godine, na programu TV Pink biće "Pevaj sa mnom", šou muzičke zvezde Slobe Radanovića!

SLOBA RADANOVIĆ TRAŽI PEVAČICU: Otkriveno šta se dešava u njegovoj VILI, supruga Jelena ŠOKIRALA izjavom!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sloba i jelena

Jedan od najpopularnijih folk pevača na našim prostorima 25. januara raspisao je konkurs za pevačicu koja će s njim otpevati duetsku pesmu, koja će se naći na njegovom novom studijskom albumu, a sve je bila uvertira i za TV šou, u kom će milioni gledalaca Pinka uživati ovog proleća!

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sloba Radanović traži pevačicu

Slobinom pozivu odazvalo se više od šesto kandidatkinja, mladih, neafirmisanih pevačica, a kroz šou proći će dvadeset najboljih takmičarki, koje će se na velikoj sceni predstaviti Radanoviću, ali i gostujućim članovima njegovog žirija, među kojima je i njegov kolega i prijatelj Darko Lazić. Takmičarke će dati sve od sebe da svojim muzičkim talentom i harizmom fasciniraju Slobu, a ona najbolja, koju pevač bude odabrao u dogovoru sa svojim saradnicima i kolegama, imaće čast da sa njim snimi duetsku pesmu za njegov novi, dugo očekivani album!

U najavi prve od ukupno četiri epizode koje će biti emitovane na Pinku, gledaoci će moći da vide kroz kakve su muke prošli Sloba i njegova supruga Jelena tokom selekcije kandidatkinja koje će biti deo šou programa, ali i da zavire u njihov privatni život.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Publika će pratiti i šta se dešava u njegovom životu

Šta se dešava iza zatvorenih vrata porodične vile Radanovića biće prikazano u njegovom šou-programu "Pevaj sa mnom", te će gledaoci biti u prilici da upoznaju svakodnevicu bračnog para Radanović, na koji način Jelena i Sloba provode vreme sa decom, kako teče rad na novom muzičkom albumu, sa kim i na koji način popularni pevač provodi vreme u rodnom Zrenjaninu, kako je protekla priprema venčanja i rođendana njihovog sina Damjana, ali i koliko im je dragocena i važna njegova majka Draginja, koju često posećuju.

- Više se čujemo nas dve nego Sloba i njegova majka - otkrila je Jelena Radanović u prvoj epizodi.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Slobina majka Draginja sa unukom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading