POL DŽORD SE NUDI PARTIZANU I ZVEZDI!? "Bilo bi FANTASTIČNO igrati u takvoj ATMOSFERI"!

Autor:

Sport

19.03.2024

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac je oduševljen grobarima i delijama.

POL DŽORD SE NUDI PARTIZANU I ZVEZDI!? "Bilo bi FANTASTIČNO igrati u takvoj ATMOSFERI"!

Foto: Instagram/Printscreen/Danijela Rajic

Boban Marjanović i Pol Džordž

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Pol Džordž izjavio je u svom podkastu da bi voleo da u Americi postoji navijanje i atmosfera kao što je u Evropi, konkretno u Srbiji.

Spomenuo je Džordž navijače Partizana i Crvene zvezde, a njih mu je pokazala supurga srpskog porekla Danijela Rajić.

- Moja žena Danijela je iz Srbije i pokazala mi je snimke navijača Partizana i....crveno...nešto crveno... Crvena zvezda. Utakmice napolju, dim, baklje, himna, navijanje… To bi bilo predobro da ima u Americi. Kad sam bio u Srbiji, rekli su mi da je to tamo poput bandi ovde. Bitno je na kojoj si strani, za koga navijaš, toliko je ozbiljno - rekao je Džord.

Džordž je nedavno govorio i o Srbiji, koju, kako je rekao – obožava.

- Obožavam Srbiju, bio sam tu prošlog leta, bio sam i u Crnoj Gori, uživao sam tamo. Moja deca su polu-Srbi i ta zemlja je deo i moje kulture, jedva čekam da odem ponovo tamo - rekao je Džordž o našoj zemlji.

Pol Džordž je i veliki prijatelj Bobana Marjanovića sa kojim je bio saigrač u Los Anđeles Klipersima, kao i sa Bogdanom Bogdanovićem, a viđenu su zajedno u noćnom provodu u Beogradu.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/stefancvija

Pol Džordž, Bogdan Bogdanović i Cvija

 

Iskusni bek je jedan od najboljih igrača u ligi, a u bogatoj karijeri je nastupao za Indijana Pejserse, Oklahoma Siti Tander i Los Anđeles Kliperse.

Džordž ima osvojeno zlato sa reprezentacijom SAD na Olimpijskim igrama u Brazilu 2016. godine, a u finalu su savladali upravo Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading