POZNATOM INFLUENSERU HRVATI UNIŠTILI ''JUGA'' ZBOG SRPSKIH TABLICA! Za Srbomrsce imao samo JEDNU poruku! (VIDEO)

Autor:

Vesti

19.03.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je boravio u Hrvatskoj, njegov automobil marke "Jugo" je bio meta nepoznate osobe koja mu je skinula tablice i izgrebala automobil ključem!

POZNATOM INFLUENSERU HRVATI UNIŠTILI ''JUGA'' ZBOG SRPSKIH TABLICA! Za Srbomrsce imao samo JEDNU poruku! (VIDEO)

Foto: Printscreen/X/@Dajkovic

Mladi američki influenser Džastis Rid, koji je stekao popularnost u Srbiji i regionu zahvaljujući svojim zanimljivim video sadržajima, nedavno je doživeo neprijatnost u Hrvatskoj.

Naime, dok je boravio u ovoj zemlji, njegov automobil marke "Jugo" je bio meta nepoznate osobe koja mu je skinula tablice i izgrebala automobil ključem. Rid je ovaj događaj podelio sa svojim pratiocima putem video snimka, izražavajući svoje razočaranje i nezadovoljstvo ovakvim postupkom.

U videu poruci koju je snimio, Džastis Rid je izrazio svoje neverovanje da se nešto takvo moglo dogoditi dok je boravio u Hrvatskoj. Takođe je uputio poruku osobi koja je počinila ovaj čin, ističući da je Amerikanac koji poštuje zemlju u koju je došao te da bi ta osoba trebalo da se stidi zbog svojih postupaka. Ovaj incident je izazvao veliku pažnju javnosti s obzirom na Ridovu popularnost i njegovo zalaganje za promovisanje zajedništva između zemalja na Balkanu.

 

Popularnost i uticaj 

Džastis Rid je postao pravi hit na društvenim mrežama, posebno u Srbiji, gde je privukao veliku pažnju svojim sadržajem vezanim za ovu zemlju. On je takođe napisao pesmu posvećenu najboljem svetskom teniseru Novaku Đokoviću, koju je nazvao "Usudi se da sanjaš", inspirisan jednim Đokovićevim govorom. Ova numera je izazvala veliko interesovanje, a sam Novak Đoković nije ostao imun na nju te su zajedno otpevali pesmu nakon Đokovićevog trijumfa na US Openu.


Džastis Rid je svojom harizmom i angažmanom na društvenim mrežama stekao veliku popularnost, a njegova podrška zajedništvu između zemalja na Balkanu i posebno njegova ljubav prema Srbiji i Hrvatskoj, privukla je pažnju publike. Ovaj incident u Hrvatskoj dodatno je istakao važnost njegovog zalaganja za pozitivne odnose među ljudima i zemljama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading