AMERIKANAC PODSEĆA NOLETA: Dao si reč, ja sam u Beogradu! Leteo sam 7.000 kilometara da mu otpevam pesmu

Autor:

Sport

17.10.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki tiktoker Džastis Rid je spreman.

AMERIKANAC PODSEĆA NOLETA: Dao si reč, ja sam u Beogradu! Leteo sam 7.000 kilometara da mu otpevam pesmu

Foto: printskrin

Nole i Džastis

Američki tiktoker Džastis Rid podsetio je Novaka Đokovića na obećanje koje mu je srpski teniser dao pre nekoliko meseci, kada je ovaj simpatični Amer samo zbog njega leteo 7.000 kilometara da bi mu otpevao pesmu tokom US opena.

Rid je inače stekao slavu pevajući na Istagramu popularne srpske pesme. 

- Novak Đoković mi je dao reč. Leteo sam sedam hiljada kilometara da bih sreo Novaka na US openu i otpevao mu pesmu, koju smo njegov najveći fan i ja napisali. Oduševila ga je! A onda je rekao i ovo: "Dakle, kad se vratim u Srbiju, evo šta ćemo da uradimo. Ponovićemo sve ovo, ali sa gitarom i svim tim i biću u muzičkom spotu za pesmu. Ok, to je dogovor". Novače, ja sam u Beogradu, ti si u Beogradu. Ne samo da sam spreman da sviram pesmu za tebe, već sam oformio i profesionalni muzički i video tim i spremni smo da snimimo najlegendarniji teniski muzički video svih vremena. Hajde da uradimo to dok se vreme ne pokvari. Biće epski! Ja sam spreman kad i ti. ‘Ajmo, Nole - rekao je Rid.

 

 

Đoković je u Njujorku osvojio rekordnu 24. grend slem titulu i sada se odmara pred neke od završnih turnira u sezoni koji ga čekaju u Parizu, Torinu i Dejvis kupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading