NOVI STRAVIČNI DETALJI SEKTAŠKOG UBISTVA U NOVOM SADU! Klupko jezivog zločina se odmotava, ali policiju buni JEDNA STVAR!

Autor:

Hronika

19.03.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga o ubistvu i samoubistvu u Novom Sadu otkrila nove detalje zločina.

NOVI STRAVIČNI DETALJI SEKTAŠKOG UBISTVA U NOVOM SADU! Klupko jezivog zločina se odmotava, ali policiju buni JEDNA STVAR!

Foto: Republika, Shutterstock

Lav Petrović Suvajdžić i njegova supruga Martina Petrović Suvajdžič otišli su zajedno u smrt bacivši se sa najvišeg solitera u Novom Sadu. Ono što je dodatno šokiralo javnost jeste činjenica da su pre toga usmrtili svoje sinove stare jednu i tri godine.

Iako se rezultati obdukcije polako pojavljuju, te se klupko odmotava i otkriva se kako su deca ubijena, kao i šta su Lav i Martina imali u krvi, misterija za nadležne je i dalje šta je bio motiv za ovakav zločin.

Podsetimo, 1. marta su Lav i Martina skočili u smrt, a dan kasnije su otkrivena tela njihovih mališana u kući u Petrovaradinu gde su živeli. Kuća je iznutra bila okrečena u crno, a na zidovima su iscrtani bili egipatski simboli koji predstavljaju zagrobni život.

Sahranjeni su odvojeno - Martinu je porodica sa kojom inače nije bila u kontaktu, sahranila u Bačkom Petrovcu odakle je rodom, sa sinovima i to pod devojačkim prezimenom, dok je Lava na večni počinak ispratio samo deda.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Martinin grob

Dosadašnji toksikološki nalazi pokazali su da su njih dvoje zaista krivi za smrt mališana i crne slutnje su se obistinile.

- Toksikološki nalazi pokazali su da je u telima mališana pored još nekih supstanci bilo i etanola koji bi mogao verovatno da bude uzrok smrti dece. Ipak, i te druge supstance su mogle da prouzrokuju smrt tako da se još veštači koliki je procenat nađen u telima i koliko je mogao štete da nanese deci s obzirom na koncentraciju i uzrast i težinu mališana - priča izvor upoznat sa tokom istrage koja je još u toku, prenosi Kurir.

Utvrđeno je da ''treće lice'' nije postojalo u izvršenju zločina, a da li su Martina i Lav to uradili zajedno ili samo Lav ili Martina, nije poznato, poznato je da je kod njih pronađen alkohol u kvi, ali i pored svega toga jedna stvar posebno zanima istražne organe.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Lava deda ispratio na večni počinak

Motiv. Motivse i dalje nagađa, a jedini trag i mogući motiv je njihova navodna pripadnost nekoj sekti. Inače, njih dvoje su sve isplanirali, što dokazuju i veštačeni telefoni i kompjuteri.

- Proverom kompjutera i telefona Lava i Martine došli smo do uznemirujućih rezultata. Istorija pretrage po internetu pokazala je da su danima pre tragedije pretraživali kojim supstancama se može neko otrovati i kako se to može uraditi, a "guglali" su i "visoke zgrade u Novom Sadu" verovatno planirajući sa koje će skočiti. Ti podaci nagone na zaključak da je sve unapred planirano ali i tu moramo imati zadršku, jer ne možemo dokazati da li je samo jedno krivo za tragediju ili su počinioci oba roditelja - ističe sagovornik pomenutih medija i dodaje:

- Utvrđuje se da li je neki koncept sekte uticao na ovako strašan zločin i tragediju i da li ima, u žargonu, "sektaških elemenata" zločina. Tome se pristupa veoma ozbiljno i u saradnji sa konsultantima i ekspertima na tu temu tako da ne bi dolazilo do uznemirenja javnosti do kraja istrage neće se precizno znati da li postoji i takvo nešto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading