ŽESTOKA PLJUVAČINA PO RIJALITI KOLEGAMA: Vuka Moba sramota svog učešča, ne želi da ga porede sa ovim ljudima!

Autor:

Zabava

19.03.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Mob se kaje zbog učešća u rijalitiju, ne želi da ga stavljaju u isti koš sa ovim učesnicima.

ŽESTOKA PLJUVAČINA PO RIJALITI KOLEGAMA: Vuka Moba sramota svog učešča, ne želi da ga porede sa ovim ljudima!

Foto: ATA Images

Popularni reper Vuk Mob, poznat po svojim brojnim hitovima, ali i saradnjama sa legendama muzičke scene, nedavno je izneo svoje mišljenje o svojoj karijeri i učešću u rijalitiju.

Vuk Mob je istakao da je prezadovoljan svojom karijerom, posebno ističući saradnju sa velikim imenima poput Dragane Mirković, Stoje i Džeja. Ova neobična kombinacija repera sa pevačicama narodne muzike i pevačem pop-folk žanra ukazuje na Vukovu raznovrsnost i spremnost da istražuje različite muzičke pravce.

- Iskreno, prezadovoljan sam svojom karijerom, jedini sam reper koji je sarađivao sa velikim imenima poput Dragane Mirković, Stoje, Džeja. Tako da sam i te kako ponosan - priznao je Vuk.

Republika

Foto: ATA Images

Vuk Mob

 

Povodom svoje prošlosti u rijalitiju, Vuk Mob je otvoreno priznao da se kaje zbog svog učešća u rijalitiju, ističući da bi dao sve da može da vrati vreme i da nikada nije ušao u tu avanturu. Oštro je kritikovao atmosferu u rijalitiju, opisujući učesnike kao "polupane neostvarene ljude", dok je istovremeno naglasio svoj status jedinog učesnika sa već ostvarenom karijerom i imenom.

- Da mogu da vratim vreme dao bih bubreg da nikada ne uđem ovde, toliko se kajem. Nisam ništa, tim učestvovanjem sam pljunuo sebi po karijeri, tamo su bili polupani neostavareni ljudi, jedini ja sa karijerom i imenom - rekao je Vuk Mob za Kurir TV.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading