NAŠ MUZIČAR ISTETOVRAO LIK POKOJNOG DŽEJA: Otvorio dušu o povezanosti sa Ramadanovskim!

Autor:

Zabava

12.02.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš poznati reper Vuk Mob istetovirao je lik Džeja Ramadanovskog.

Jedna od najvećih tema u medijima poslednjih dana jeste film o životu legendarne ličnosti narodne muzike, Džeja Ramadanovskog. Ovaj film je izazvao interesovanje kako publike, tako i kolega umetnika koji su se divili Džejevom radu. Među njima se istakao reper Vuk Mob, koji je, i pored toga što ne preferira narodnjake, izuzetno voleo Džeja.

Nakon pevačeve smrti, reper je istetovirao Džejev lik na svojoj butini, zajedno sa stihovima iz njegove pesme "Vetrovi me lome, ja teram po svome".

Foto: Instagram.com

Vuk Mob istetovirao lik Džeja Ramadanovskog

 

U razgovoru za Grand, Vuk Mob je izjavio: "Imam istetoviran Džejev lik, njega sam mnogo voleo i bio mi je izuzetno drag. To je možda jedini pevač sa naše estrade koga sam voleo kao da mi je rođeni, a da me pitaš zašto ne znam. Voleo sam njegovu muziku i moj pokojni otac je takođe voleo njegovu muziku tako da mislim da je to nekako sve vezano jedno s drugim." Ovim rečima je jasno pokazao koliko mu je Džej značio i kako je njegova muzika imala posebno mesto u njegovom srcu.

Nakon Džejeve smrti, Vuk Mob se potresnim rečima oprostio od legende: "Dobri moj, za mene si ti živ dok sam ja živ! Kako pesmom, tako i duhom, a eto i sada slikom koja će uvek biti uz mene! Vreme sve briše, a ti ćeš živeti večno legendo." Ove reči odaju poštovanje i ljubav prema Džeju, jasno pokazujući koliko je reper bio vezan za njega.

Foto: ST/Dragan Kadić

Vuk Mob

 


Pored toga, pokazatelj koliko su reper i folker bili bliski jeste i činjenica da se Džej svojevremeno pojavio u Vukovom spotu, što jasno govori o njihovom prijateljstvu i međusobnom poštovanju.

Ovaj gest repera Vuka Moba pokazuje koliko je Džej Ramadanovski ostavio dubok trag u srca svojih fanova i kolega, a njegova muzika će sigurno živeti večno kao deo srpske muzičke baštine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading