"POVREĐEN JE SAMO JEDAN ČOVEK...": Brat Vuka Moba juče je IZAZVAO saobraćajku, a evo šta se danas dešava!

Autor:

Zabava

10.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper se oglasio odmah posle nezgode i potvrdio da je reč o njegovom mlađem bratu.

"POVREĐEN JE SAMO JEDAN ČOVEK...": Brat Vuka Moba juče je IZAZVAO saobraćajku, a evo šta se danas dešava!

Foto: ST/Dragan Kadić

Vuk Mob

Mlađi brat Vuka Moba, Vasilije Gojković, koji je pre dve večeri u beogradskom naselju Cerak izazvao saobraćajnu nezgodu kada je udario u znak na putu, koji je zatim uleteo u kafić kraj puta, sada je u dobrom stanju.

Naime, on nema težih povreda, osim što se veoma potresao zbog toga što na vreme nije prepoznao opasnost na putu.

- Istina je da se to dogodilo preksinoć na Ceraku, ali nije tačno da je Vasilije svojim autom uleteo u kafić kako mnogi pričaju. Nije bilo nikakvog upozorenja da su prepreke na putu i da je znak stavljen na rupu koji je označavao da je rupa na putu - otkrio je upućeni izvor za Grand i dodao:

On je zapravo udario u taj znak koji je pao i slomio staklo od kafića. On se stvarno uplašio i daleko od toga da je imao nameru da izazove bilo kakvu nezgodu. I dalje ne može da veruje šta mu se dogodilo, potresao se jako. Nema nikakvih teških povreda kako su pojedini pisali, svi su okej i u dobrom stanju.

 

 

Reper je i sam potvrdio za da jeste u pitanju njegov brat Vasilije, ali je negirao da su povređena deca, kako je isprva kružila informacija.

Koliko sam ja shvatio, neki znak je stajao na putu, on ga nije video i udario je u njega. Vasilije je istraumiran. On je dete i ovo jako teško podnosi. Cela sutuacija mu pada još teže zbog gluposti koje se pišu. Nije istina da su povređena deca u kafiću. Povređen je samo jedan čovek koji je u dobrom stanju - rekao je Vuk Mob za "Blic".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading