BRAT VUKA MOBA IMAO SAOBRAĆAJKU: Uleteo u kafić, poznato njegovo stanje!

Autor:

Zabava

09.02.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i popularni reper, koji je progovorio o nezgodi svog brata!

BRAT VUKA MOBA IMAO SAOBRAĆAJKU: Uleteo u kafić, poznato njegovo stanje!

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Vuk Mob

Vasilije Gojković, rođeni brat repera i bivšeg zadrugara Vuka Moba, imao je sinoć u beogradskom naselju Cerak saobraćajnu nezgodu, nakon što je automobilom udario u znak, a potom uleteo u obližnjih kafić.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Vuk Mob

Kako je prvobitno prenela Instagram stranica Moj Beograd uz fotografije, bilo je i povređenih.

- Mlađi momak upravo pokupio znak sa ulice koji je bio stavljen na rupu koji je označavao da je tu rupa. Prošao je velikom brzinom pri udaranju znaka, znak je udario u parkiran auto i odleteo u kafić. Polomljeno pola kafića. U pitanju je Boa Vista kafić na Ceraku. Tri osobe su povređene od kojih su dvoje maloletni dečak i devojčica - piše na ovoj stranici.

 

 

Odmah se oglasio i Vuk Mob i demantovao da su povređena deca, te opisao šta se desilo i kako se oseća njegov brat.

- Koliko sam ja shvatio, neki znak je stajao na putu, on ga nije video i udario je u njega. Vasilije je istraumiran. On je dete i ovo jako teško podnosi. Cela sutuacija mu pada još teže zbog gluposti koje se pišu. Nije istina da su povređena deca u kafiću. Povređen je samo jedan čovek koji je u dobrom stanju - rekao je on za "Blic".

Izvor blizak reperu se oglasio i otkrio u kakvom je stanju Vukov brataslov

- Istina je da se to dogodilo sinoć na Ceraku, ali nije tačno da je Vasilije svojim autom uleteo u kafić kako mnogi pričaju. Nije bilo nikakvog upozorenja da su prepreke na putu i da znak nije postavljen kako treba. On je zapravo udario u taj znak koji je pao i slomio staklo od kafića. On se stvarno uplašio i daleko od toga da je imao nameru da izazove bilo kakvu nezgodu - ističe izvor blizak Grand portalu i dodaje da nije istina da su ljudi koji su sedeli u kafiću povređeni.

- Nema nikakvih povreda, svi su okej i u dobrom stanju - otkrio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading