VUK MOB SPAVAO SA VIŠE OD 300 ŽENA: Šok priznanje našeg repera, devojke menja kao čarape!

Autor:

Zabava

16.03.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper progovorio o najvećoj intimi!

VUK MOB SPAVAO SA VIŠE OD 300 ŽENA: Šok priznanje našeg repera, devojke menja kao čarape!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Vuk Mob

Reper Vuk Mob, poznat po svom šarmu i uspešnoj karijeri na javnoj sceni, nedavno je dao odgovor na pitanje o broju žena s kojima je bio. Ova tema je izazvala interesovanje javnosti, a posebno su na ovo reagovale pevačice Goga Sekulić i Katarina Grujić, koje su takođe bile gosti u jednoj emisiji.

Kada je voditelj emisije postavio pitanje da li je Vuk Mob bio sa 300 žena, Goga Sekulić je izjavila da se ne hvali, ali da pretpostavlja da je bilo više partnerki. S druge strane, Katarina Grujić je iznela mišljenje da je broj bio manji. Vuk je, na ovo pitanje, s puno iskrenosti odgovorio da ukoliko bi rekao da je bilo više, ne bi se hvalio, ali da bi istovremeno to i bio slučaj.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Vuk Mob

Ako kažem da je više, da li ispada da se hvalim? U tom slučaju nisam, ali ako je među nama onda jesam - otkrio je Vuk za Kurir.

Ova izjava Vuka Moba podstakla je dalju raspravu o stavovima i percepcijama ljudi o broju partnerki, a takođe je izazvala i pažnju medija i javnosti.

Vuk Mob je poznat kao jedan od većih srcelomaca na javnoj sceni, a javnost je dugo pratila njegov ljubavni život. Iz veze koja je obećavala brak, reper je dobio ćerkicu, a nedavno su se pojavile informacije o njegovoj vezi sa pevačicom Tijanom Milentijević, poznatijom kao Žena od sultana, ali njihov odnos nije potrajao. 

Republika

Foto: Republika.rs

Vuk Mob

Vuk je uvek važio za ženskaroša na javnoj sceni, pa ovo njegovo priznanje nije iznenadilo fanove, jer se poznato da je bio sa mnogo devojaka. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading