SKANDAL U ITALIJI! Napadnuti LEGENDARNI kapiten!

Autor:

Sport

16.03.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači nasrnuli na fudbalera Lacija.

SKANDAL U ITALIJI! Napadnuti LEGENDARNI kapiten!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaler Lacija, Ćiro Imobile, verbalno je napadnut od strane grupe navijača dok je bio u društvu supruge i četvorogodišnjeg sina.

Incident se dogodio ispred vrtića u Rimu, pa je legendarni kapiten nebesko-plavih odlučio da podnese tužbu protiv ovih lica.

- Ovo je posledica mržnje koju podržava deo štampe, medija i novinara koji šire reči mržnje prema Ćiri preko svojih kanala na društvenim medijima - stoji u saopštenju medijskog tima fudbalera.

 

 

Povodom napada, oglasio se i prvi čovek Lacija, Klaudio Lotito.

- Meni se to dešava svakog dana. Živeo sam u pratnji čuvara 20 godina, svaki dan mi prete smrću. Ne pravim gužvu od svega toga - rekao je Lotito.

Podsetimo, Ćiro Imobile je "igračka legenda" kluba, postigao je 206 golova u karijeri za Rimljane i najbolji je strelac u istoriji ovog kluba.

Lacio je trenutno na devetom mestu tabele Serije A, sa 40 bodova na kontu, ima sedam manje od Atalante iz Bergama (na šestoj poziciji) koja poslednja vodi na evropsku scenu naredne sezone.

Rimljani su nedavno eliminisani u osmini finala Lige šampiona u dvomeču od minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading