RADNIČKI IDE NA MARAKANU PO BODOVE: Kragujevčani OPTIMISTIČNI pred duel sa Crvenom zvezdom!

Autor:

Sport

16.03.2024

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit Superlige ne nosi belu zastavicu.

RADNIČKI IDE NA MARAKANU PO BODOVE: Kragujevčani OPTIMISTIČNI pred duel sa Crvenom zvezdom!

Foto: star sport

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se sa Radničkim iz Kragujevca u nedelju od 16 časova na "Marakani" u 26. kolu Superlige.

Ovaj meč je izuzetno bitan za Zvezdu, koja je u prethodnoj rundi ponovo preuzela lidersku poziciju, na kojoj nameravaju da ostanu do kraja šampionata. Crveno-beli imaju 62 boda, dva više od prvog pratioca Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca

 

Radnički Kragujevac je s druge strane hit prvenstva, vezali su šest trijumfa i dolaze u Beograd da se nadigravaju. Ovo je potvrdio i trener Feđa Dudić koji poštuje šampiona Srbije, ali smatra da njegov tim ima svoje šanse.

- Utakmica sa Zvezdom pruža nam priliku da se odmerimo sa jednom od najboljih ekipa u ligi. Da pretimo jednoj ekipi koja je igrala Ligu šampiona sa Mančester Sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsom, i koju pritom niko nije nadigrao na stadionu Rajko Mitić, bilo bi suvišno, ali sam isto tako uveren da smo u stanju da pariramo Zvezdi u većem delu utakmice. Trenutna forma daje nam za pravo da se nadamo još jednom dobrom izdanju, pa ćemo videti šta će nam na kraju to doneti - započeo je Dudić, pa dodao:

- Zvezda je kod Bahara igrala u formaciji 3-5-2, dok kod Milojevića igra 4-1-4-1, pri čemu se Kanga često povlači kako bi učestvovao u građenju igre, dok Hvang neretko igra drugog napadača. Takođe, Zvezda je od Milojevićevog dolaska na klupu dosta odgovornija u defanzivi, posebno pri izgubljenoj lopti, gde se sada brani sa većim brojem igrača. Sve to iziskuje potpuno drugačiju pripremu utakmice sa naše strane. Mišljenja sam da za razliku od prethodne, u ovu utakmicu ulazimo fizički daleko spremniji, pa nam preostaje da se potrudimo da što bolje taktički odgovorimo protivniku - zaključio je Feđa Dudić.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading