DELIJE SE MOBILISALE: MOĆNA PORUKA bivših fudbalera crvno-belih pred Radnički! Očekuje se TITULA! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.03.2024

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro rapoloženje vlada na Marakani.

DELIJE SE MOBILISALE: MOĆNA PORUKA bivših fudbalera crvno-belih pred Radnički! Očekuje se TITULA! (VIDEO)

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se sa Radničkim iz Kragujevca u nedelju od 16 časova na "Marakani" u 26. kolu Superlige.

Ovaj meč je izuzetno bitan za Zvezdu, koja je u prethodnoj rundi ponovo preuzela lidersku poziciju, na kojoj nameravaju da ostanu do kraja.

Sledeći protivnik je ekipa koja je vezala šest trijumfa u Superligi, nalazi se u zoni Evrope, a sigurno je da će biti tvrd orah za izabranike Vladana Milojevića.

Bitan momenat su prepoznali bivši fudbaleri crveno-belih, koji su se sa različitih krajeva sveta javili video porukama, što je podelio klub iz Ljutice Bogdana na svojim društvenim mrežama.

Iz Italije su se javili Darko Lazović, Stefan Mitrović i Uroš Račić, iz SAD Dejan Joveljić i Jovan Mijatović, a oglasio se i nekadašnji kapiten, Holanđanin Mičel Donald.

 

 

Javili su se i Mihailo Ristić iz Španije, Strahinja Eraković iz Rusije, Branko Jovičić i Filip Stojković iz Austrije, Marko Gobeljić iz Grčke, Slavoljub Srnić sa Kipra, a Nenad Krstičić bio je sa sinom ispred "Marakane" i pozvao navijače da pruže podršku svojim ljubimcima.

Svi su imali istu poruku, da se Zvezda vratila na mesto koje joj pripada i da je titula jedini put.

Prvi korak na tom putu je Radnički, a crveno-beli sigurno neće imati lak posao, te se očekuje veliki broj delija koji će svojim momcima dati vetar u leđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading