OVO MOŽE SAMO FUDBAL: Senzacionalna utakmica u FA kupu! Koventri se plasirao u POLUFINALE nakon ISTORIJSKOG PREOKRETA!

Autor:

Sport

16.03.2024

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva drama u Engleskoj.

OVO MOŽE SAMO FUDBAL: Senzacionalna utakmica u FA kupu! Koventri se plasirao u POLUFINALE nakon ISTORIJSKOG PREOKRETA!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Koventrija ostvarili su senzacionalnu pobedu nad Vulverhemtponom rezultatom 3:2, plasiravši se tako u polufinale FA Kupa.

Utakmica odigrana na stadionu "Molinju" bila je prepuna uzbuđenja, a sam kraj meča doneo je neverovatne preokrete i veliko iznenađenje za osmoplasirani tim Čempionšipa.


Gosti iz Zapadnog Midlenda dominirali su većim delom susreta, a svoju nadmoć nad Vulverhemtponom krunisali su pogotkom Elisa Simsa u 53. minutu.

Iako su imali više prilika za gol, nisu uspeli da udvostruče prednost, što im se obilo o glavu u završnici meča.

 


U 83. minutu, Ait Nuri je uspeo da poravna rezultat nakon greške Džoela Latiborijera, a pet minuta kasnije Alžirac je asistirao Ugu Buenu za preokret Vulverhemtpona.

 

 

Činilo se da je meč rešen u korist domaćina, ali tada je usledila senzacionalna reakcija Koventrija.

 

 

 


U 97. minutu Elis Sims je postigao gol nakon asistencije Bobija Tomasa, poravnavši rezultat na 2:2. Samo dva minuta kasnije, Hadži Rajt je postigao gol koji je šokirao domaću publiku i doneo Koventriju pobedu rezultatom 3:2.


Nakon senzacionalne pobede, Koventriju predstoji izazov u polufinalu gde će se suočiti sa boljim iz duela između Mančester junajteda i Liverpula. Očekuje se da će fudbaleri Koventrija nastaviti sa hrabrom i odlučnom igrom kako bi ostvarili još jedan veliki uspeh u ovom takmičenju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading