OVAJ REPER JE TREBALO DA GLUMI DŽEJA! Ponuda ga zaprepastila: Nemoj da me zezaš, BEO SAM KAO SIR!

Autor:

Zabava

19.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seksi iz Crnog Ceraka otkrio da je odbio glavnu ulogu u filmu "Nedelja"!

OVAJ REPER JE TREBALO DA GLUMI DŽEJA! Ponuda ga zaprepastila: Nemoj da me zezaš, BEO SAM KAO SIR!

Foto: Youtube/NOVA RS, ATA Images

Popularni reper Relja Despotović poznatiji kao Seksi iz grupe Crni Cerak u jednom podkastu otkrio je kako je ekipa koja je radila na filmu "Nedelja", koji govori o životu pokojnog legendarnog pevača, Džeja Ramadanovskog, želela da on tumači glavnu ulogu. 

Relja je priznao da ga je predlog šokirao, a da sebe nikad nije mogao da zamisli u ulozi Džeja, čak ni kad je dobio scenario, već mu je više ležao lik njegovog prijatelja, Zdravka. 

- Je l' znaš da sam ja pozvan da glumim Džeja? Zvali su me, nisu mi ništa specifično rekli. Rekli su mi svideće ti se, biće kriminal. Otišao sam sa menadžerom, rekli su mi da hoće da glumim Džeja... Ja krenuo da se smejem jer kapiraš, Džej je bio nizak, a ja previsok, ja beo kao sir. Nemoj da me zezaš, koji Džej? Dali su mi da vidim Džeja i Zdravka, Džejev drug. Dali su mi da vežbam, keva mi je išla u pozoriište i neostvaren san joj je da bude glumica. Ja sam sebi više Zdravko nego što sam Džej i njoj sam više Zdravko nego Džej, a ja ne znam zašto su zapeli toliko da ja budem Džej - govorio je Seksi u jednom podkastu. 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Relja Despotović Seksi iz Crnog Ceraka

Inače, Seksi je sa svojom ekipom iz Crnog Ceraka obradio pesmu "Upalite za sveće", o čemu je jednom prilikom govorio za medije. 

- Ja sam bio malo skeptičan, uvek ima nešto negativno, ljudi pogrešno shvataju, potrudili smo se da pesma ne bude klasična, nego je ovako baš izašla iz nas. Povezali samo kafanu i rep, zaključili smo da sličnost koju imamo mi i Džej je odrastanje na ulici - istakao je Seksi, pa dodao: 

Republika

Foto: Promo

Relja Despotović Seksi iz Crnog Ceraka

Fora sa našom muzikom je ta što smo mi novi, sveži, ali i zato što ima mnogo onih koji nas ne voli. Kada oni objave pesmu niko neće negativno komentarisati, a kada smo mi u pitanju, odmah bude 500 negativnih komentara u prvih pola sata - kaže Seksi.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading