FILMSKA ZVEZDA POGINULA NA LICU MESTA: Zakucao se u DRVO, sin se oprostio od njega!

Autor:

Zabava

16.03.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni kaskader poginuo u saobraćajnoj nesreći!

FILMSKA ZVEZDA POGINULA NA LICU MESTA: Zakucao se u DRVO, sin se oprostio od njega!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@abcnewsaustralia

Kaskader Grant Pejdž, poznat po radu na filmovima "Pobesneli Maks", preminuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u dobi od 85 godina dok se odavao počast filmu "Legenda". Australijska filmska zvezda se vozila sama kada je udarila u drvo, što je izazvalo dolazak hitne pomoći na lice mesta. Uprkos brzoj reakciji hitne pomoći i policije, filmska ikona je tragično preminula. Njegov sin Leroj (49) opisao je svog oca kao "legendu" i istakao da je bio veoma motivisan i srećan.

- Umro je veoma raspoložen i bio je veoma motivisan. Bio je veoma srećan - rekao je njegov sin za "Dejli Mejl Australija".

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@abcnewsaustralia

Kaskader Grant Pejdž ostaće upamćen po svom radu na brojnim filmovim

Grant Pejdž je ostavio dubok trag u filmskoj industriji, glumeći u nizu kultnih akcionih filmova, uključujući nekoliko filmova "Pobesneli Maks", "Čovek iz Hong Konga", "Roadgames", "Deathcheaters" i "Stunt Rock". Pored toga, nedavno je radio na predstojećem filmu "Pobesneli Maks:Furiosa", koji će biti objavljen kasnije ove godine, i "Tri hiljade godina čežnje".

Sećanje na australijskog pionira kaskadera

Kaskaderska zajednica i prijatelji su se oprostili od Grant Pejdža, ističući njegov pionirski doprinos filmskoj industriji. Njegov bivši menadžer, Brajan Trenčard-Smit, istakao je: "Grant Pejdž je bio australijski pionir kaskadera i moj prijatelj pedeset dve godine".

Ovim tragičnim događajem filmska industrija je izgubila jednog od svojih istaknutih članova, a nasleđe koje je Grant Pejdž ostavio će zauvek biti deo filmske istorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading