JEZIV SNIMAK SA LICA MESTA: Pogledajte kako izgleda skupocena kuća popularne manekene koju je UNIŠTIO POŽAR!

Autor:

Zabava

15.03.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kara Delavinj se oglasila nakon požara!

JEZIV SNIMAK SA LICA MESTA: Pogledajte kako izgleda skupocena kuća popularne manekene koju je UNIŠTIO POŽAR!

Foto: PRofimedia,Daily mail

PRofimedia,Daily mail

U ranim jutarnjim satima, tačno u 3:57, vatrogasci su bili pozvani da intervenišu zbog požara i dima koji su se širili iz doma poznate manekenke Kare Delavinj. Požar je izbio u zadnjem delu kuće, a širenje vatre dovelo je do urušavanja krova, stvarajući dramatičnu situaciju na imanju.

Srećom, manekenka Kara Delavinj nije se nalazila u svom domu u Los Anđelesu u trenutku dramatičnog požara, već je trenutno boravila u Velikoj Britaniji. Nakon požara, Kara se oglasila rečima: 

- Moje srce je slomljeno jer sve može da nestane u treptaju oka. Budimo zadovoljni onim što imamo - napisala je ona uz sliku svojih mačaka koju je podelila. 

Republika

Foto: instagram.com

Kara Delavinj se oglasila nakon što joj je požar uništio kuću

Ona je takođe potvrdila da su njene kućne ljubimce uspeli da spasu hrabri vatrogasci.

U borbi protiv požara, ukupno 94 vatrogasca stiglo je na lice mesta u 13 različitih vatrogasnih motora. Prema izveštaju, vatrogascima je bilo potrebno skoro dva sata da u potpunosti obuzdaju vatru, a navodi se da su neki od njih povređeni tokom intervencije.

Iako se pretpostavlja da je požar izbio u zadnjem delu imanja, za sada nije poznato kako je tačno došlo do izbijanja vatrene stihije. Prema izveštaju "Los Anđeles Tajmsa", Kara je kupila vilu za 7 miliona dolara 2019. godine, što baca svetlo na vrednost imanja koje je zahvatila vatra.

Uprkos materijalnoj šteti, srećom nema ljudskih gubitaka u ovom dramatičnom događaju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading