DA LI JE OVAJ MACAN SLEDEĆI DŽEJMS BOND? Trebalo je da ga NASLEDI Miloš Biković, a sve je RASPAMETIO u novoj seriji!

Autor:

Zabava

15.03.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac, koji ove godine puni 40 godina, prvi je na listi želja verne publike!

DA LI JE OVAJ MACAN SLEDEĆI DŽEJMS BOND? Trebalo je da ga NASLEDI Miloš Biković, a sve je RASPAMETIO u novoj seriji!

Foto: youtube/printscreen/Still Watching Netflix

Teo Džejms, engleski glumac grčkog porekla, trenutno je jedan od najtraženijih glumaca u Holividu. Nakon velikog uspeha u drugoj sezoni serije "Beli lotos", u kojoj je trebalo da glumi i naš Miloš Biković, Džejms je ponovo oduševio publiku u Netfliksovom projektu "Gospoda" (The Gentleman).

Republika

Foto: S.A.M. / Alamy / Alamy / Profimedia

Teo Džejms ponovo oduševio publiku

Teo u ovoj seriji, koju je radio čuveni Gaj Riči, a koja je spinof njegovog istoimenog filma, tumači lik Edvarda Edija Hornimana. Edi u seriji nasleđuje titulu i imanje od svog oca, vojvode od Halsteda, te saznaje da se na njegovom imanju odvija prava krimi drama. Naime, njegov otac je postigao dogovor sa kartelom koji uzgaja marihuanu, a kako je njegov brat u velikim dugovima, Edi odlučuje da se priključi ovom "carstvu droge".

Teo je glumio u holivudskim blokbasterima

Tea publika pamti i po ulozi Tobajasa Itona iz filmske trilogije "Drugačija", ali i po ulozi vampira Dejvida u filmovima "Podzemni svet: Buđenje" i "Podzemnio svet: Krvavi ratovi".

Malo je reći da je Teo oduševio publiku popularne serije, koja je trenutno najgledanija u većini zemalja na gorepomenutoj platformi. Zbog njegove glume, ali i izgleda, publika želi da ga vidi kao sledećeg Džejmsa Bonda.

Republika

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Publika želi da vidi Tea kao sledećeg Bonda

"Gledajući 'The Gentleman' na Netfliksu (koji je sjajan), vidim Tea Džejmsa kao Bonda", napisao je jedan korisnik društvene mreže Iks. Istog mišljenja bila je i druga korisnica, dok je treći korisnik dodao: "Jasno je da je Teo Džejms idealan i jedini mogući kandidat za Džejmsa Bonda". Sa druge strane, četvrta osoba je izjavila: "Nemam dovoljno dokaza da glasam za Tea Džejmsa kao novog Bonda".

Podsetimo, prethodni Bond je bio slavni Danijel Krejg, koji je čuvenog engleskog špijuna tumačio u pet filmova, od kojih je poslednji "Nije vreme za umiranje" snimljen 2021. godine, a još uvek nije odlučeno ko će ga naslediti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Danijel Krejg je stekao veliku popularnost glumeći Bonda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading