TEŠKA BOLEST POKOSILA LEGENDARNU ZVEZDU SERIJE "SEKS I GRAD!" Vest o smrti popularnog glumca šokirala javnost!

Autor:

Zabava

27.02.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo legendarni glumac iz serije "Seks i grad".

TEŠKA BOLEST POKOSILA LEGENDARNU ZVEZDU SERIJE "SEKS I GRAD!" Vest o smrti popularnog glumca šokirala javnost!

Foto: youtube.com/pedja pedja

Legendarni glumac Edi Driskol, poznat po ulogama u popularnim serijama kao što su "Seks i grad", "Očajne domaćice" i "CSI: Majami", preminuo je u 60. godini nakon duge borbe sa rakom želuca. Prema navodima The Hollywood Reporter-a, glumac je preminuo od plućne embolije, koja je usledila nakon teške borbe sa opakom bolešću.

Jedna od njegovih najpoznatijih uloga bila je u filmu "Poslednji brod", gde je tumačio lik Rendala Krofta. Ova uloga obeležila je njegovu karijeru i donela mu veliku popularnost među publikom širom sveta.

Driskol je bio talentovani glumac čiji je rad ostavio veliki trag u filmskoj industriji. Pored uloga u popularnim serijama, on se takođe pojavio i u akcionom trileru "Cellular" iz 2004. godine, dodatno pokazujući svoj široki spektar glumačkih sposobnosti.

Njegova smrt ostavlja prazninu u svetu zabave, a gledaoci će zauvek pamtiti njegove izvanredne glumačke performanse u brojnim filmovima i serijama. Edi Driskol će ostati upamćen kao jedan od ikoničnih glumaca svog vremena, čiji je talenat obeležio filmsku industriju. Svojim radom i doprinosom ostavio je neizbrisiv trag u svetu zabave i glume.

Edi Driskol je primer kako se iz skromnih početaka može doći do velikog uspeha, ali i kako se izboriti sa ličnim izazovima i nastaviti napred. Njegova strast prema glumi i posvećenost humanitarnom radu čine ga istinskom legendom koja će zauvek živeti kroz svoje filmsko nasleđe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
joakim

28.02.2024 07:41

Ubiste se od sekiracije za nama, nepoznatim glumcem, kakva je on legenda iz Seks i Grada kad ne mogu ni da se setim njegove uloge. Sprdate se sa umrlim čovekom.