GORAN BREGOVIĆ PRODAO VILU U ISTANBULU OD DVA MILIONA EVRA: Gleda na more, a jedan detalj će vas oboriti s nogu!

Autor:

Zabava

26.02.2024

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Bregović upravo je prodao svoju vilu od dva miliona dolara u Istanbulu.

GORAN BREGOVIĆ PRODAO VILU U ISTANBULU OD DVA MILIONA EVRA: Gleda na more, a jedan detalj će vas oboriti s nogu!

Foto: youtube.com/Al Jazeera Balkans

Goran Bregović

Poznati muzičar Goran Bregović nedavno je prodao vilu koju je kupio u Istanbulu 2014. godine. Smeštena u elitnom delu Bosfora, gde cene nekretnina rastu, Bregović je pre deset godina kupio ovu vilu za neverovatnih dva miliona evra. Tačna cena prodaje, međutim, ostaje nepoznata. Imanje porodice Bregović ne samo da gleda na more, već se takođe graniči sa bujnom šumom, pružajući mirno i slikovito okruženje za njihove letnje odmore.

Pored svoje vile u Istanbulu, Bregović poseduje kuće širom sveta, uključujući nekretnine u Beogradu, Crnoj Gori, Parizu, Zagrebu i Sarajevu. Ovaj raznovrstan portfelj nekretnina odražava internacionalni životni stil ovog svetski priznatog muzičara i njegove duboke veze sa različitim kulturnim centrima.

Republika

Foto: ATA Images

Goran Bregović

 

Bregović uživa značajno priznanje u Turskoj, što se uglavnom pripisuje njegovom radu na filmovima poput "Vreme cigana", "Arizona Dream" i "Podzemlje". Naročito, njegova saradnja sa turskim novinarom Canom Dündarom na filmu "Mustafa", gde je komponovao muziku za Dündarov scenario i režiju, dodatno je učvrstila njegovo prisustvo u turskoj zabavnoj industriji.

Dok Goran Bregović nastavlja da ostavlja traga u muzičkoj i filmskoj industriji, njegova odluka da se rastane sa svojom vilom u Istanbulu označava novu fazu u njegovim poslovnim poduhvatima u oblasti nekretnina. Sa bogatom i raznovrsnom karijerom koja obuhvata više zemalja i umetničkih disciplina, Bregović ostaje značajna ličnost čiji uticaj daleko prevazilazi granice muzike i filma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading