SVIREPO UBIJEN POPULARNI REPER: Jezivi zločin i pucnjava, Hitna pomoć dojurila na mesto nesreće!

Autor:

Zabava

26.02.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt muzičara.

SVIREPO UBIJEN POPULARNI REPER: Jezivi zločin i pucnjava, Hitna pomoć dojurila na mesto nesreće!

Foto: shutterstock

Mladi muzičar Denzel Silos, poznatiji kao Bigidagoe, tragično je preminuo u nedelju ujutro blizu stanice Sloterdajk u Amsterdamu. Hitna pomoć je pronašla teško povređenog muzičara i hitno ga prevezla u bolnicu, gde je nažalost podlegao povredama. Policija je odmah započela istragu kako bi utvrdila šta se tačno dogodilo i koji su bili motivi ovog jezivog zločina.

Prema podacima holandskog sajta Parol, Silos je prisustvovao zabavi "Jedna noć u Amsterdamu" u Centru za događaje na Roni. Pogođen je u gornji deo tela dok je napuštao proslavu, a policija je dobila dojavu o špucnjavi u 5:25 časova. Jedan od svedoka je izjavio: "Pokušao sam da učinim nešto za njega, ali njegovo srce je već bilo jako slabo. Ništa se nije desilo na zabavi, ali je atmosfera napolju bila veoma napeta. Svi su odmah znali da je Bigidagoe taj koji je upucan."

Smrt mladog muzičara izazvala je veliku potresenost među njegovim kolegama i obožavaocima. Bigidagoe je bio poznat po svojoj muzici koja je bila inspirisana životom na ulici i problemima odrastanja u teškim uslovima. Njegova smrt predstavlja veliki gubitak za muzičku scenu, a mnogi se nadaju da će istraga brzo otkriti odgovorne za ovaj tragičan događaj.

Nadležni organi su odmah reagovali na ovaj slučaj i obećali su da će uložiti sve napore kako bi pronašli počinioce i doveli ih pred lice pravde. Takođe, mnogi građani su izrazili svoju zabrinutost zbog porasta nasilja u Amsterdamu, posebno u vezi sa mladima i muzičkom scenom. Očekuje se da će nadležni organi preduzeti dodatne mere kako bi se sprečili slični tragični događaji u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading