OVE DETALJE BRAKA SU KRILI KAO ZMIJA NOGE: Katarina Grujić otkrila šta se dešava u njena četiri zida, čeka se komentar fudbalera!

Autor:

Zabava

27.02.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić je progovorila o svađama sa suprugom.

OVE DETALJE BRAKA SU KRILI KAO ZMIJA NOGE: Katarina Grujić otkrila šta se dešava u njena četiri zida, čeka se komentar fudbalera!

Foto: ST/Dragan Kadić

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Katarina Grujić, popularna pevačica, pored brojnih nastupa, posvećuje se i porodici, ali i novim muzičkim poduhvatima. Njen suprug Marko Gobeljić nedavno se preselio u Atinu zbog potpisanog ugovora sa fudbalskim klubom, ali njih dvoje uspešno odolevaju izazovima braka na daljinu. Nedavno su Katarina i njihova ćerkica Katja posetile Marka u Atini, što je pevačici puno značilo jer je napunila baterije pred snimanje novog spota i uspela da se opusti.

- Prelepo, kao i svaki put… Katja i ja smo bile tri nedelje u Atini i puno mi je značilo jer sam napunila baterije pred snimanje novog spota, opustila sam se… Stalno sam nešto spremala kod kuće, od doručka, ručka, večere, užina… Išli smo i po restoranima i konstantno smo nešto jeli (smeh). Srećom, pre Atine sam puno trenirala i liniju dovela do savršenstva, ali sam se pored muža opustila - govori pevačica.

Republika

Foto: ST/ D. Kadić, Shutterstock

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

 

Katarina otkriva da se retko svađa sa suprugom, ističući da njih dvoje nemaju mnogo tema oko kojih bi se raspravljali. Ipak, ističe da zdravih čarkica ima, kao i svaki drugi par, ali da je Marko osoba koja ne voli da se svađa. Takođe, ističe da Marko nikada ne ulazi u rasprave s njom, kao ni niko iz njenog okruženja.

- Ne svađam se nikada sa mužem! Možda se nekada ja izvrištim na njega, ali on nije osoba koja voli da se svađa, nemamo ni oko čega da se raspravljamo. Ipak, zdravih čarkica imamo, kao i svi parovi! Marko nikada ne ulazi u rasprave sa mnom, uostalom, kao i niko u mom okruženju - priznala je ona za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading