POPULARNE SESTRE DELILE DEČKA: Porodica Kardašijan novim SKANDALOM zatresla svet!

Autor:

Zabava

10.02.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezde ne prestaju da iznenađuju!

POPULARNE SESTRE DELILE DEČKA: Porodica Kardašijan novim SKANDALOM zatresla svet!

Foto: Tanjug/AP

Svetski mediji su preplavljeni pričama o novoj romansi u svetu slavnih - Kim Kardašijan i Odela Bekama Džuniora. Prema navodima bliskog izvora za Daily Mail, ova dva poznata lica pokušavaju da zadrže svoju vezu u tajnosti iz nekoliko razloga. Jedan od njih je Odelov sin, kao i strah od reakcije Kiminog bivšeg supruga, Kanjea Vesta.

Kim je, prema navodima izvora, odlučila da drži svoju romansu u tajnosti kako bi izbegla tračeve o raskidu Odelove bivše devojke radi nje, ali i kako bi se zaštitila od potencijalne osude Kanjea Vesta. Osim toga, njih dvoje su se trudili da sakriju svoju vezu i zbog činjenice da je Odel bio bivši dečko Kimine sestre Kloi Kardašijan.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/kimkardashian

Kim Kardašijan

Iako su nastojali da zadrže vezu u tajnosti, Kim i Odel su se nedavno pojavili zajedno na proslavi Džej-Zijeve žurke, koju je organizovao pred dodelu Gremi nagrada u Los Anđelesu. Na ovom događaju, njih dvoje su čak uskladili svoje stajlinge, što je dodatno privuklo pažnju medija i javnosti.

Ova nova romansa je izazvala veliku pažnju javnosti, a svetski mediji ne prestaju da bruje o novostima u ljubavnom životu Kim Kardašijan. Fotografije i snimci njihovih zajedničkih pojavljivanja su postali predmet brojnih spekulacija i komentara, a interesovanje za njihovu vezu ne jenjava.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kim Kardašijan i Kanje Vest

Kim Kardašijan i Odela Bekama Džuniora su postali predmet velike medijske pažnje zbog svoje nove romanse, koju pokušavaju da zadrže u tajnosti iz različitih razloga. Javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja i novosti iz njihovog ljubavnog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading