PREVRNUO SE AUTOMOBIL NA BANOVOM BRDU! Srča na sve strane (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.02.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nezgoda kod tržnog centra na Banovom Brdu

PREVRNUO SE AUTOMOBIL NA BANOVOM BRDU! Srča na sve strane (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs


Večeras se dogodila saobraćajna nezgoda u Beogradu, tačnije kod tržnog centra na Banovom Brdu. Na video snimku koji je objavljen na Instagram stranici 192_rs, može se videti prevrnut automobil nasred ulice, što je usporilo protok saobraćaja na tom delu grada. Detalji o stanju učesnika u nezgodi za sada nisu poznati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


**Reakcije na društvenim mrežama**

Nakon objave snimka na društvenim mrežama, mnogi građani su izrazili zabrinutost zbog ove nezgode. Komentari ispod videa su se nizali, a mnogi su izrazili nadu da niko nije teže povređen u ovoj saobraćajnoj nesreći.

**Poziv na oprez u saobraćaju**

Ova nezgoda nas podseća na važnost pažljive vožnje i poštovanja saobraćajnih propisa. Bezbednost u saobraćaju treba da bude prioritet svakog učesnika, kako bismo smanjili rizik od ovakvih nezgoda.

Iako za sada nemamo detalje o stanju učesnika u ovoj saobraćajnoj nezgodi, važno je da se podsetimo da bezbednost u saobraćaju treba da bude naša zajednička briga. Nadamo se da će učesnici ove nezgode biti dobro i da će se situacija što pre rešiti. Svi vozači treba da budu pažljivi i odgovorni u saobraćaju, kako bismo smanjili rizik od ovakvih incidenata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading