GRUDI PREKRILA SAMO TRAČICAMA: Nikad vrelija Indi, dok se uvija u bodiju na sve strane SEVAJU OBLINE! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica zapalila društvene mreže!

GRUDI PREKRILA SAMO TRAČICAMA: Nikad vrelija Indi, dok se uvija u bodiju na sve strane SEVAJU OBLINE! (FOTO)

Foto: Instagram

Pevačica Indira Aradinović, poznatija kao Indi, dugo se borila sa viškom kilograma što ju je navelo na odluku da smanji želudac kako bi postigla željeni izgled. Nakon drastičnog gubitka kilograma, Indi sada redovno održava liniju, često deleći izazovne fotografije i video snimke na društvenim mrežama.

Nedavno je objavila snimak na kojem se u izazovnom izdanju uvija i peva, noseći crni bodi koji ističe njenu figuru, posebno grudi. Samopouzdana i zadovoljna svojim izgledom, Indi je postala inspiracija mnogima.

Međutim, postizanje savršene linije dovelo ju je do teškog perioda tokom kojeg je prošla kroz dve operacije u roku od dve nedelje, što je rezultiralo gubitkom slezine i komplikacijama sa pankreasom. Indi ističe da i dalje živi sa posledicama ovih zdravstvenih problema, ali je zahvalna lekarima koji su se brinuli o njoj.

U nedavnom intervjuu, pevačica ističe važnost ozbiljnih priprema pre operacije smanjenja želuca, naglašavajući da je to ključno za uspešan oporavak. Takođe, ističe da je otišla na operaciju zdrava i da je želela da reši višak kilograma, ali naglašava važnost temeljnih priprema.

Republika

Foto: republika.rs

Indira Aradinović Indi

- Prošla sam težak period, dve operacije u roku od dve nedelje, ostala sam bez slezine, pankreas je bio zakačen. Živim još malo sa nekim posledicama, ali zahvalna sam Bogu što sam među živima - rekla je Indi nedavno.

- Doktori su bili jako uporni i hvala im na tome... Celoj ekipi sa intenzivne nege. Ja sam otišla zdrava na operaciju, nisam bila toliko ugojena, ali sam želela da rešim to. Mislim da je hirurg u tom trenutku mogao da odreaguje i pošalje me kući, na dodatne pripreme, da kaže da želi da vidi analize. On to nije uradio. Pripreme su u svemu tome jako bitne, kod nas se to odradi na brzinu, ali dobro... Insistiram da svi oni koji bi se podvrgnuli ovakoj operaciji da moraju da odrade ozbiljne pripreme jer su one najvažnije - dodala je pevačica, prenosi Blic.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading