HITNA REAKCIJA DŽEJLE RAMOVIĆ: Priznala sve o odnosu sa kik-bokserkom iz Novog Sada!

Autor:

Zabava

10.02.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se oglasila nakon navoda da su njih dve jako bliske!

HITNA REAKCIJA DŽEJLE RAMOVIĆ: Priznala sve o odnosu sa kik-bokserkom iz Novog Sada!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Danas je u medijima odjeknula vest da je pevačica i pobednica takmičenja "Zvezde Granda" Džejla Ramović u jako bliskom odnosu sa kik bokserkom iz Novog Sada, izvesnom A. P.

Njih dve su jakjo prisne, a navodno su imale i zajedničko putovanje na Tajlandu, iako su fotografije objavljivane u različito vreme, piše Kurir. 

Nakon što je to danas bila jedna od glavnim tema, ali se i danima unazad dosta o njihovom prijateljstvu pisalo na društvenim mrežama, Džejla se oglasila i odlučila da progovori o pisanjima na portalima i spekulacijama sa društvenim mreža, pošto njihov odnos nije preciziran. 

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Džejla Ramović

- Uživam da se družim sa ljudima koje volim. Imam veliko društvo, putujemo, izlazimo i provodimo slobodno vrijeme zajedno. Društvo kao i svako drugo! Nejasno mi je to da me neko pita zašto je neko moj prijatelj. Osim toga, nemam namjeru izlagati svoje prijatelje stresu i upoznavati javnost sa njima - poručila je za Alo! Džejla Ramović. 

 

 

Podsetimo, kako je pisao pomenuti portal, njih dve su početkom januara zajedno uživale u Tajlandu, ali Džejla je svoje pratioce o tome na svom Instagram storiju obavestila pre nekoliko dana, dok je bokserka fotku sa istog mesta, pored bazena, postavila 15. januara. Prema navodima, Džejla i A.P. su takođe zajedno letovale na Hrvatskom primorju u julu prošle godine, ali su tada bili deo većeg društva. Ova putovanja su izazvala interesovanje javnosti, ali Džejla je istakla da nema nameru da se upušta u objašnjavanje svojih privatnih odnosa. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading