PRETUKLI DO SMRTI POZNATOG JUTJUBERA: Preminuo u 28. godini!

Autor:

Zabava

01.02.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni influenser brutalno pretučen u iznajmljenoj kući!

PRETUKLI DO SMRTI POZNATOG JUTJUBERA: Preminuo u 28. godini!

Foto: pixabay.com

Sveće, ilustracija

Jutjuber Dipak Nagar preminuo je u 28. godini nakon što je brutalno pretučen u iznajmljenoj kući u Indiji. Incident se dogodio tokom noćnog izlaska sa prijateljima, kada je došlo do sukoba koji je nažalost doveo do tragičnog ishoda.

Tragična smrt poznatog jutjubera, sukob eskalirao u nasilje

Prema svedočenju, sukob u kući je eskalirao oko tri ujutru, kada je Dipak Nagar brutalno pretučen uz upotrebu štapova od strane najmanje sedam osoba. Svedok je opisao kako je jutjuber bio žestoko napadnut i kako je molio za pomoć dok su udarci nastavljali da padaju. Lekari su kasnije potvrdili da je Dipak zadobio više preloma, krvarenja i teške povrede glave.

Potraga za osumnjičenima

Nakon ovog tragičnog događaja, vlasti su raspisale potragu za osumnjičenima kako bi odgovarali za svoje postupke. Svedok je opisao napad kao sumanut, ističući da napadači nisu pokazivali nameru da prestanu sa brutalnim batinanjem, dok je Dipak vrištao i plakao.

Ova tužna vest je potresla jutjub zajednicu, a njegovi fanovi su izrazili šok i tugu na društvenim mrežama. Dipak Nagar je bio popularan jutjuber sa velikim brojem pratilaca, a njegova smrt je ostavila veliku prazninu među njegovim fanovima i kolegama.

Nadamo se da će odgovorni za ovaj brutalni čin biti privedeni pravdi, dok istovremeno šaljemo saučešće porodici i prijateljima preminulog jutjubera u ovim teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading