ŠOK PRIZNANJE POZNATE GLUMICE: Bujne grudi su bile moj PASOŠ za uspeh!

Autor:

Zabava

24.01.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanosna Kolumbijka ne krije da joj je atraktivan izgled otvorio mnoga vrata u karijeri.

ŠOK PRIZNANJE POZNATE GLUMICE: Bujne grudi su bile moj PASOŠ za uspeh!

Foto: Tanjug/AP

Glumica Sofija Vergara važi za jednu od najlepših i najseksepilnijih žena na svetu, koja je od prvog pojavljivanja na javnoj sceni stekla mnogo poklonika. Za ovom vatrenom Kolumbijkom muškarci uzdišu i danas kada je Vergara zagazila u šestu deceniju.

Bez obzira na godine glumica, čini se, izgleda bolje nego ikad i svakim svojim pojavljivanjem raspali maštu muškarcima! Svesna je, kaže, da joj je lepota mnogo pomogla u karijeri, ali smatra da i pored fizičkog izgleda poseduje talenat. To je njena magična formula za uspeh.

Bilo bi apsurno da to poričem ili da se osećam loše zbog toga. Naprotiv, zahvalna sam za svoj život. Moje velike grudi i moje telo otvorili su mi vrata, bili su moj pasoš za prolaz u svet kada sam imala 20 godina i kada sam počela da se bavim modelingom. Međutim, danas imam 51 godinu i još uvek sam ovde - rekla je ona iskreno za španski medij El Pais.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sofija Vergara

Kako kaže, smatra da je opstala jer se ne boji rizika.

- Zato što se ne plašim rizika, radim više od bilo koga, imam ličnost, uvek sam bila svesna onoga što je napolju i nisam se plašila. Ima žena koje su lepše, mlađe, imaju bolje grudi i bolje telo od mene, ali ja sam još uvek tu jer sam pokazala da mogu da ostanem. Ne radim operacije na mozgu, to je samo zabava, a najgore što mi se može desiti je da kažu da izgledam ružno ili da "ova kretenka ne zna da se ponaša". To mogu da podnesem - dodala je Sofija za pomenuti medij.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sofija Vergara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading