FATALNA PLAVUŠA IZ TOP GANA: Muškarci širom sveta su LUDELI ZA NJOM, a kako sada IZGLEDA OSTAVIĆE VAS BEZ TEKSTA! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.12.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Keli Mekgilis proslavila se ulogom u filmu "Top Gan" pored Tom Kruza. Dok on izgleda kao da nije ostario ni dana, kod Keli je situacija drugačija.

FATALNA PLAVUŠA IZ TOP GANA: Muškarci širom sveta su LUDELI ZA NJOM, a kako sada IZGLEDA OSTAVIĆE VAS BEZ TEKSTA! (FOTO)

Foto: youtube.com/fabmusicify

Glumica Keli Mekgilis (62) proslavila se 1986, kada je u u hit filmu "Top Gan" odigrala ulogu instruktorke Čarli, fatalne plavuše koja je postala tiha patnja muškaraca širom sveta.

Kovrdže u kosi, lepo lice i vitko telo lansirali su Keli u zvezde, a nakon tog velikog uspeha koji je podelila s Tomom Kruzom otvorila je bar, radila s narkomanima i alkoholičarima, podučavala mlade glumce i prihvatila uloge u nekoliko niskobudžetnih filmova.

 

 

Popularni glumac s druge strane od Holivuda uzima sve što može, a pri tom mislimo na milione dolara i akcione filmove. Da bi opstao i ostao na vrhu, morao je, naravno, da izgleda vrlo slično kao 1986. godine.

Njihove današnje fotografije najbolje objašnjavaju zašto Keli nije ni bila opcija za nastavak "Top Gana", a Tom je momentalno dobio ulogu. 

 

 

Keli se u javnosti retko pojavljuje, a i kada to učini, mnogi je jedva prepoznaju jer se jako promenila. Godine su učinile svoje, pa je Keli prestala da brine o kilogramima, a skratila je i nekad prepoznatljivu plavu kosu.

Nekad uspešna glumica godinama je pokušavala da se vrati na velike ekrane, ali joj, kako je rekla, uloge niko nije nudio jer se opustila i odbijala da ide na estetske operacije.

Keli se udavala dva puta, ima dvoje dece, a 2010. godine svetu je priznala da voli isti pol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading