BURA SE NE SMIRUJE: Pevačica Keli Klarkson donela DRASTIČNU ŽIVOTNU ODLUKU!

Autor:

Zabava

08.01.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle raznih životnih problema popularna pevačica, koja je glasom očarala planetu, sada je na novim mukama.

BURA SE NE SMIRUJE: Pevačica Keli Klarkson donela DRASTIČNU ŽIVOTNU ODLUKU!

Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Pobednica "Američkog idola" najpre se suočila s bračnim problemima, koji su kulminirali tokom pandemije koronavirusa, a završili se njenim razvodom od menadžera za talente Brendona Blekstoka. Da stvar bude još teža, pevačica je morala svom bivšem da plati čak 3.1 miliona dolara, kao i da mu svakog meseca uplaćuje alimentaciju od 45.000 dolara za njihovu ćerku River Rouz i sina Remingtona Aleksandera.

Njihov brak bio je pod svetlom reflektora, Keli je svakodnevno punila novinske stupce i suočavala se s raznim pritiscima. Zato je sada donela drastičnu odluku.

Pevačica je svojoj deci zabranila da koriste društvene mreže sve dok žive pod njenim krovom. U razgovoru za People Keli je objasnila da su njena deca još vrlo mlada i da im je zato postavila uslov da dok žive s njom pod istim krovom ne mogu da imaju profile na mrežama X (bivši Tviter), Instagram, Facebook, Tik Tok...

Ona smatra da boravak društvene mreže loše utiču na decu uopšte, a pogotovo na onu čiji su roditelji javne ličnosti.

Pevačica koja se proslavila hitovima "Because of you", "Stronger", "Under The Tree" i mnogim drugim nije usamljena u ovakvim razmišljanjima.  Pre nje ovakve stavove zastupala je glumica Dženifer Garner, kao i Metju Mekonahi, koji je svom nasledniku dozvolio da otvori profil na Instagramu tek kada je napunio 15 godina.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading