NAPUNIO ŠEST BANKI, A IZGLEDA KAO MLADIĆ: Poznati glumac zaveo je DVE HOLIVUDSKE LEPOTICE, PA NAŠAO DVOSTRUKO MLAĐU (FOTO)

Autor: M. K. V.

Zabava

18.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bred Pit danas proslavlja svoj šezdeseti rođendan.

NAPUNIO ŠEST BANKI, A IZGLEDA KAO MLADIĆ: Poznati glumac zaveo je DVE HOLIVUDSKE LEPOTICE, PA NAŠAO DVOSTRUKO MLAĐU (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Proslavljeni glumac Bred Pit, koji je svojevremeno zaveo i ostavio Dženifer Aniston, da bi zasnovao porodicu sa Anđelinom Džoli, sa kojom ima šestoro dece, puni 60 godina, a i dalje deluje mladoliko i vitalno.

 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bred Pit i kao šezdesetogodišnjak izgleda poput mladića

 

Njegovi prijatelji ističu da je za njegovu dobar izgled ključno to što vodi veoma jednostavan život. Međutim, mnogi smatraju da se glumac podvrgavao estetskim korekcijama zahvaljujući kojima na pragu sedme decenije može da se diči mladolikošću.

Foto: shutterstock

Bred Pit je svojevremeno ostavio Dženifer Aniston zbog Anđeline Džoli

 

Naime, Pit je nakon burnog razvoda sa Anđelinom, proveo godinu i po dana u udruženju koje se bori protiv alkoholizma, pa je prestao i da puši. 

- Moji ciljevi u životu sada su prilično jednostavni: da budem srećan i da ostanem zdrav. Imam prijatelje. Imam divnu decu. Volim svoju kafu. Volim svoje pse. Nemam pritužbi - potvrdio je i sam Bred za GQ magazin i dodao:

Foto: youtube.com/printscreen

Anđelina Džoli sa Pitom godinama nije mogla da se dogovori oko starateljstva nad decom

 

- Išao sam u AA. Imao sam ovde zaista kul mušku grupu koja je bila zaista privatna i selektivna, tako da je bilo bezbedno. Svi ti ljudi su sedeli unaokolo, bili su otvoreni i iskreni na način koji nikada nisam čuo. To je bio ovaj bezbedan prostor gde je bilo malo prosuđivanja, a samim tim i malo prosuđivanja o sebi. Zapravo je zaista oslobađajuće samo razotkriti ružne strane sebe. U tome je velika vrednost.

Posle turbulentnog životnog perioda veliki holivudski zavodnik osvojio je dvostruko mlađu lepoticu Ines de Ramon.

 

Foto: www.profimedia.rs

Ines de Ramon oko vrata nosi privesak sa Bredovim inicijalom

 

Inače, svetska javnost još od letos bruji o tome kako je Bred smuvao manekenku, koja je bivša supruga njegovog kolege Pola Veslija, zvezde serije "Vampirski dnevnici".

Pitov ljubavni život uvek je izazivao pažnju, a on poslednjih nekoliko godina vodi pravne bitke sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli. 

Holivudski zavodnik se još nije razveo od Anđeline, iako je prošlo sedam godina otkad nisu zajedno, dok je Ines u procesu razvoda od septembra 2022. godine.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading