POKLON OD 79 MILIONA DOLARA: Bred Pit ostavio Dženifer Aniston zbog druge, a sad joj je priredio ŠOK IZNENAĐENJE!

Autor:

Zabava

28.10.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac bivšoj devojci priredio iznenađenje koje nije mogla ni da sanja.

POKLON OD 79 MILIONA DOLARA: Bred Pit ostavio Dženifer Aniston zbog druge, a sad joj je priredio ŠOK IZNENAĐENJE!

Foto: LUCY NICHOLSON / AFP / Profimedia

Dženifer Aniston (54) i Bred Pit (59) su nekada bili sinonim za srećan i prelep par. Njihov razvod je bio pravi šok za sve obožavaoce, ali i za samu glumicu koja je teško prihvatila činjenicu da je Bred pronašao drugu ženu. Ta žena je bila niko drugi do Anđelina Džoli, koju je Bred upoznao na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit". Anđelina je tada bila proglašena za najlepšu ženu sveta i bila je slobodna. Bred je odlučio da sa njom osnuje porodicu, što je rezultiralo rođenjem troje dece. Međutim, i ova bajka je završila 2019. godine, nakon niza skandala i tužbi, kako prenosi Stil.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Anđelina Džoli, Bred Pit i Dženifer Aniston


Iako su se rastali, Bred i Dženifer su ostali u dobrim odnosima, a čak su priznali da održavaju kontakt. Ali da li postoji šansa da se ponovno pomire? Nakon što je Bred navodno poklonio Dženifer vilu za njene 50. rođendan, spekulacije su počele da se šire. Vila je vredna neverovatnih 79 miliona dolara i to je mesto gde su nekada zajedno živeli dok su bili u braku, prenosi Mirror. Ovaj gest je izazvao mnogo pitanja, posebno jer je toliko povezan sa njihovom prošlošću.

Dok su se Bred i Dženifer bavili svojim ljubavnim životima nakon razvoda, glumica je bila u braku sa Džastinom Teruksom. Međutim, ova ljubav je kratko trajala i završila se posle samo dve godine. Tada su se počele širiti glasine da je jedan od razloga za razvod bilo tajno dopisivanje Dženifer sa svojim bivšim suprugom.

Da li će se Bred i Dženifer ponovno naći zajedno? Da li će ova ljubavna bajka dobiti svoj srećan kraj? Samo vreme će pokazati. Ostanite uz nas za dalje vesti o ovom intrigantnom paru.
Republika

Foto: youtube.com/CBS

Bred Pit i Dženifer Aniston

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading