BILO MI JE LAKŠE DA SE NAPIJEM, GASIO SAM LOZU PIVOM: Šok priznanje Bojana Tomovića o alkoholu!

Autor:

Zabava

28.10.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač priznao sve o poruku sa kojim se dugo borio.

BILO MI JE LAKŠE DA SE NAPIJEM, GASIO SAM LOZU PIVOM: Šok priznanje Bojana Tomovića o alkoholu!

Foto: Republika

Bojan Tomović

Poznati pevač Bojan Tomović nedavno je gostovao u jednoj emisiji i tom prilikom izneo zaista šokantne detalje o svom odnosu prema alkoholu. Na pitanje da li ponekad uživa u čašici, Tomović je izjavio da trenutno ne može da se raduje alkoholu jer je juče dobio blokator.

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Bojan Tomović


- Dobio sam juče drugi blokator za alkohol, jedva sedim. Da bih lakše podneo stvarnost do 20. septembra sam dosta rokao sam kod kuće i to mi je bilo najslađe. Pre po svirkama, naravno. Znaš da je 80 odsto estrade na alkoholu. Profesionalna deformacija. Lakše mi je bilo sam da se napijem, nego da razmišljam da li da se bacim kroz prozor - govorio je on. 

- Onda sam ti ja pio loza, pivo, loza, pivo, loza, pivo. Lozu sam gasio sa pivom. Onda su mi brat i majka bili ubeđeni da imam cirozu jetre pošto mi je deda bio boem, pa i striko. To je tako bilo godinama, ali nisam nikada mešao piće sa terapijom. Odem na kliniku, kad enzimi jetre izvanredni. Rekoh, dal je moguće da sam ja toliki fenomen. Sve mi je u redu osim što sa malokrvan i ovako malo blesav - ispričao je Tomović.
Republika

Foto: instagram.com/bojan.tomovic

Bojan Tomović

BOUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading