BODEM SE U STOMAK DA BIH SMRŠALA! Skandalozna izjava poznate pevačice, a tek da čujete šta je rekla za ćerku!

Autor:

Zabava

28.10.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznala kako je došla do savršene linije, te otkrila sve o odnosu sa ćerkom.

BODEM SE U STOMAK DA BIH SMRŠALA! Skandalozna izjava poznate pevačice, a tek da čujete šta je rekla za ćerku!

Foto: Printskrin Instagram

Jana Todorović

Jana Todorović bez dlake na jeziku priznala za Republiku kojim se sve metodama služi da bi smršala, pa šokirala sve kada je priznala da se zbog muža bode u stomak kako bi bila mršavija.

Republika

Foto: Republika.rs

Jana Todorović

- Smršala sam nekoliko kilograma, možda sedam, osam, što je za mene puno. Da budem iskrena, prvo sam koristila one injekcije što se špricaš jednom nedeljno u stomak. Ja uvek iskreno, s neba, pa u rebra. I posle toga sam uzimala neke tabletice. Sa njima izgubim apetit. Zadovoljna sam kako je sada - kaže Jana za Republiku i otkriva šta joj muž kaže kada nabaci kilograme:

Republika

Foto: Instagram.com

Jana Todorović nakon masaže van sebe

- Moj muž voli da ja budem prvenstveno zdrava, i voli kada sam mršavija, naravno, i ne da mi da pijem te tablete. Kaže: ''Nemoj da se truješ molim te, nemoj da primaš te injekcije. Voli da ja skidam prirodno, ali ja nemam vremena za dijete, i neki sport. 

Nakon ovoga Jana nam je priznala da ju je ćerka ranije stalno kritkovala što nije kod kuće, te što ju je ostavljala kod rodbine da je čuvajju, kako bi ona išla da radi.

- Stalno sam na putu i naravno da to smeta porodici. Fali mi ćerka, falim i ja njoj. Jednog dana će mi sigurno biti zahvalna što je ostajala sama sa tetkom, sa tatom, sa svojom babom. Nisam se udaljila od kuće da bih išla da se provodim, već da bih radila i obezbedila svome detetu bolji život. Svi to želimo svojoj deci. Ko kaže drugačije, sigurno da nije tako. Dok je bila manja, stalno se nešto raspravljala sa mnom: ''Što me ostavljaš. Pa ti nisi prava majka. Prave majke to ne rade svojoj deci''. Sad kako ulazi u neke zrelije godine, shvata da sam ja puno radila, i ona mora da bude zahvalna, da se brine o sebi, i da napravi nešto u svom životu - kaže pevačica te dodaje da je zadovoljna u kakvu devojku joj izrasta ćerka:

Republika

Foto: E-stock

Jana Todorović

- Iskrena da budem, ja sam zadovoljna kakva je ona sada sa nepunih osamnaest. Sada mora da izgradi svoj put, da se nađe i da radi ono što ona bude želela. Meni je srce puno kada ona dođe na moj nastup. Ona je meni pokretač:''Mama nemoj tako da se oblačiš. Nemoj da se zatežeš. Mama sredi se''. Ona je moj pokretač i kritičar. Tek od skoro je počela da sluša moje pesme. Obožava moje starije balade. Voli moju pesmu ''Patila sam ja''. Ona je naprosto moja naslednica, mi se šalimo da je ona Jana dva iz moje pesme.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, ATA Images

Stoja i Jana Todorović

Stoja nije bila uz mene u najtežim momentima!

Nedavno si priznala da ne razgovaraš sa Stojom. Kada smo nju pitali, ona kaže da je sve u redu. Šta je istina?

- Mislite, ko tu od nas laže? (smeh). Ne bih da se vraćam na to. Nije me pozvala posle moje izjave, ali ja i ne očekujem  njen poziv, da me pita, što si rekla ovo, ili što si rekla ona. Nema potrebe da me zove. Ljudi koji su bili uz mene u mojim najtežim momentima, i dalje su uz mene. Ona je jedna ispunjena žena, pevačina, kraljica, ima mnogo hitova. Nema potrebe za ljubomorom.

Republika

Foto: Ivana Stefanović

Jašar Ahmedovski

Jašar je pokazao ljubomoru!

Isplivalo je i to da ne pricaš sa Jašarom Ahmedovskim.  Šta se tu desilo?

- Sa njim nemam nikakav problem, ali mi se ne javljamo kad se sretnemo, i to je to. Nemam pojma šta se desilo. Ne znam. Mislim, znam, ali ne bih o tome. Ja kad vidim da me neko izbegava, kada osetim trunku ljubomore, umem da budem i ja bezobrazna.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Biba

28.10.2023 08:17

Over seljanka,dzaba joj pare