ZOVITE SVEKRA, MOGU DA DAM BROJ: Jana Todorović žestoko odbrusila, pitanje o IMOVINI je izbacilo iz takta!

Autor:

Zabava

27.10.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica progovorila o bakšišu i nekretninama.

ZOVITE SVEKRA, MOGU DA DAM BROJ: Jana Todorović žestoko odbrusila, pitanje o IMOVINI je izbacilo iz takta!

Foto: ST/Dragan Kadić

Jana Todorović, popularna pevačica, ovoga puta je progovorila za domaće medije o jednoj od najintrigantnijih tema - novcu i nekretninama. Jana je otkrila sve detalje koji su do sada bili obavijeni velom tajne.

Nekretnine su oduvek bile predmet interesovanja javnosti, a Jana Todorović otkriva da i ona ima svoju priču. Naime, pevačica posjeduje luksuznu vilu na obali koja je postala prava atrakcija u svetu nekretnina. Sa prelepim pogledom na more i svim mogućim sadržajima, ova nekretnina vredna je milione evra. Međutim, ono što je posebno interesantno jeste da je Jana svoju vilu opremila najmodernijim sigurnosnim sistemima, što je zaista neuobičajeno u ovom poslu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jana Todorović

- Ključeve od kola što su mi dali na tezgi? Ne, to je bilo zezanje. Toliko je bilo bakšiša da sam, zaista, mogla da kupim jedan automobil. To se podelilo na ravne časti sa kolegama - rekla je Jana sa osmehom na licu, pa prokomentarisala priče o spratu u Kuli Beograd: 

Nemoj to da me pitaš! Mogu da dam broj od svog svekra, pa da njega lepo pozovete, da njega pitate o tome. Ja sam neko ko lepo radi, ima svoj biznis, svoju kuću, svoju porodicu. Znam gde mi ide novac, to je to. Ja imam svoju kulu! Kula je puna kučića, mačića, i tako dalje - govorila je ona. 


Podsetimo, nedavno je progovorila o bakšišu i novcu koji neke od koleginica drže u dekolteu.
Republika

Foto: E-stock

Jana Todorović

Niste nigde videli snimak na kom mi neko gura novčanice u grudi. Nikada to nisam volela ni dopuštala, možda se desilo jednom iz šale, pa je to neko usnimio. Uvek bakšiš držim u ruci ili stavim oko mikrofona i to je moja politika. Nisam pevaljka, a svako ko želi da časti muziku ili mene može to da uradi na kulturan način. Danas bih bila milijarderka da sam to dozvoljavala, ali ne. Radije bih da nastavim da radim ovako kako sam radila do sada - pričala Jana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading