ZAVIRITE U LUKS VILU SLOBE RADANOVIĆA: Uložio 500.000 evra u dom iz snova, prizor oduzima dah! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.10.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se pobrinuo za svaki detalj svog novog doma.

ZAVIRITE U LUKS VILU SLOBE RADANOVIĆA: Uložio 500.000 evra u dom iz snova, prizor oduzima dah! (FOTO)

Foto: Instagram.com, Marija Mladjen/ATAImages

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena su nedavno postali ponosni vlasnici luksuzne kuće u Višnjičkoj banji, a sada su odlučili da pokažu svetu kako izgleda unutrašnjost ove raskošne vile. I možemo vam reći, oduševićete se!

Sloba je za ovaj raj na zemlji izdvojio nimalo skromnih 500.000 evra, a svaki dinar se isplatio. Kuća se prostire na ogromnih nekoliko stotina kvadrata, a već na prvi pogled možete osetiti da je reč o pravom domu iz snova.

Dnevni boravak je prostran i luksuzno opremljen, sa udobnim nameštajem i modernim plazma televizorom koji dominira centralnim delom prostorije. Tu je i elegantna trpezarija, idealna za porodična okupljanja i večere sa prijateljima.

Spavaće sobe su pravi mali rajevi za odmor i opuštanje. Četiri spavaće sobe su prostrane i stilski uklopljene u celokupan ambijent kuće. Sloba i Jelena su odlučili da svojoj mezimici, malom Damjanu, obezbede poseban krevetac koji prati elegantan dizajn ostatka enterijera.


Posebno oduševljenje izazvala je teretana koja se nalazi u sklopu kuće. Sloba je poznat po svom izvajanom telu i vežbanju, pa je odlučio da sebi i supruzi obezbedi prostor gde mogu da ostvare svoje fitness ciljeve.

Kada je reč o kupatilu, ono je pravi mali spa centar. Prostrano je i opremljeno najkvalitetnijim materijalima, poput mermera. Ovde će Sloba i Jelena moći da se opuste i uživaju u dugim toplim kupkama.

Naravno, kuća u Višnjičkoj banji ima i prelepo dvorište sa velikim bazenom, idealnim za uživanje tokom letnjih meseci. Porodica Radanović će sigurno provoditi mnogo vremena na otvorenom, uživajući u svim blagodetima koje ova oaza pruža.

Sloba Radanović je još jednom dokazao da pored svog raskošnog glasa, ima i izuzetan ukus za luksuz i stil. 
Republika

Foto: Instagram.com

Sloba i Jelena Radanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading