PRIČA PORODICE NOVAKOVIĆ RASPLAKALA JE REGION: Sloba Radanović ispunio Ljubiši najveću želju, uneo RADOST u njegovo srce! (VIDEO)

Autor:

Vesti

04.10.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška priča porodice Novaković rasplakala je ceo region, a danas su stigle radosne vesti!

PRIČA PORODICE NOVAKOVIĆ RASPLAKALA JE REGION: Sloba Radanović ispunio Ljubiši najveću želju, uneo RADOST u njegovo srce! (VIDEO)

Foto: instagram/printscreen/srbizasrbe

Popularni pevač Sloba Radanović poznat je kao veliki humanitarac. Organizacija "Srbi za Srbe" skupljala je pomoć za porodicu Novaković, a Sloba je Ljubiši, članu ove porodice, ispunio najveću želju.

Ova humanitarna organizacija podelila je snimak Slobe i Ljubiše, a Radanović je pustio glas za ovog mladića i zajedno sa njim zapevao veliki hit.

Republika

Foto: Instagram.com/srbizasrbe

Ljubiša i Sloba zapevali

- Sloba Radanović je dugogodišnji prijatelj HO Srbi za Srbe. Srećni smo što je i danas bio naš saborac i to na najlepši mogući način. Odlučio je da Novakovićima pokloni vreme, pesmu i ljubav. Na veliko iznenađenje i oduševljenje Ljubiše, Mihajla i Živane danas je zakucao na njihova vrata. Ljubiša ga je odmah pitao da li bi sa njim popio kafu, a ubrzo zatim i da li bi mu pevao na svadbi. Ovo je bila prelepa prilika da Novakovićima saopštimo da su donacije prikupljene i da će uskoro početi radovi na njihovoj kući. Hvala svima koji su pomogli porodici Novaković, bilo da su to učinili preko nas ili direktno - stoji u opisu ovog video-snimka, koji možete videti u nastavku ovog teksta.

 

 

Priča o porodici Novaković iz sela Patkovača kod Bijeljine rasplakala je ljude širom regiona. Njihovi osmesi na licu, uprkos teškom životu i nemaštini, "trznuli" su ljude i probudili im svest da je za sreću u stvari potrebno malo.

Željana, najmlađa od troje dece, na primer uživa u muzici, njen najstariji brat Ljubiša takođe. Imaju još jednog brata, Mihajla.

Kako kaže majka Zorica, žive u jako lošim uslovima. Imaju i vodu i struju, međutim imaju problem sa kablovima. Svo troje njihove dece imaju smetnje u razvoju i neophodno je da neko stalno bude sa njima. Nisu samostalni, a njihovu majku koja se lavovski bori samo brine kako će oni sami...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading